GAZİPAŞASPOR’UN RAKİBİ AVSALLAR

Ligde 13 puanla liderlik koltuğunda bulunan Gazipaşaspor, Avsallar Belediyespor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek.

SPOR 26.10.2019 09:34:32 0
GAZİPAŞASPOR’UN RAKİBİ AVSALLAR

ANTALYA 1. Amatör Küme 1. Grup’ta 6.hafta maçlarının programı belli oldu. 5 haftada topladığı 13 puanla liderlik koltuğuna oturan Gazipaşaspor, Avsallar Belediyespor deplasmanında 3 puan mücadelesi verecek. Pazar günü saat 12.00’de başlayacak Avsallar Belediyespor-Gazipaşaspor maçı Cengiz Urfalıoğlu Sahası’nda oynanacak. Sezon öncesi hedefini Süper Amatör Ligi (SAL) olarak belirleyen Gazipaşaspor, bu yolda emin adımlarla ilerliyor. Lige kendi sahasında oynadığı Antalya DSİspor beraberliğiyle başlayan Gazipaşaspor, 2. haftada Antalyagücü’nü 5-2, 3. haftada Zeytinköyspor 4-1, 4. Haftada Alanya Belediyespor 3-2, geçtiğimiz haftasonu ise Demirtaşspor’u 7-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu. Oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Gazipaşaspor, attığı 22 golle ise ligin en çok gol atan takımı durumunda. Ligde Kunduspor ile birlikte yenilgisi bulunmayan Gazipaşaspor, Pazar günü oynayacağı Avsallar Belediyespor maçını kazanarak hem 3 puanın sahibi olmak hem de galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

 

KORKUTAN 3’LÜ

 

Gazipaşaspor’un tecrübeleri isimleri ise attıkları gollerle takımın başarısına büyük katkı yaptı. Hasan Demir attığı 9 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. Yılların tecrübesi Bilgehan Demiral ise 6 gol atarken, başarılı forvet oyuncusu Levent Sayın ise 4 gole imza attı. Gazipaşaspor’un attığı 22 golün 19’unun altına imza atan Hasan Demir, Bilgehan Demiral ve Levent Sayın, ligde yer alan diğer 9 takımdan fazla gol atmayı başardı. Gazipaşaspor’un diğer gollerini ise Kaptan Tanju Özalp (2) ve Denizcan Akar attı.

 

BAŞKANDAN DESTEK ÇAĞRISI

 

Gazipaşspor Kulüp Başkanı Hasan Özdemir ise haftasonu oynanacak maç öncesi taraftarlar destek çağrısını yineledi. Kulüp Başkanı Özdemir, hedeflerine ulaşmak için her maçın önemli olduğunu belirterek, “Lige iyi başladık ve liderlik koltuğuna oturduk. Teknik ekibimiz ve futbolcularımıza güvenimiz tam, taraftarımızın desteği de giderek artıyor. Herkes takıma sahip çıkar ve destek olursa sezon sonunda hedefimize ulaşırız. Bunun için maça gelebilecek tüm taraftarları ve futbolseverleri Pazar günü oynanacak Avsallar Belediyespor maçında takımımızı desteklemeye bekliyorum” dedi.

Birbirinden zorlu maçlara sahne olacak grupta Demirtaş Belediyespor-Antalyagücü, Antalya DSİspor-Serik Esnafspor, Alanya Belediyespor-Zeytinköyspor ve Kadriyespor-Antalya Kunduspor karşı karşıya gelecek.