ADD’DEN FENER ALAYI’NA DAVET

ADD, 9 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı düzenlenecek.

GÜNCEL 26.10.2019 09:33:25 0
ADD’DEN FENER ALAYI’NA DAVET

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şubesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96'ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı düzenlenecek. 29 Ekim Salı günü akşamı saat 19.00’da ki Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı, hal yolu üzerindeki Yayla Market önünden başlayacak ve Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek.

 

“TÜM HALKIMIZI ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM”

 

ADD Gazipaşa Şubesi Başkanı Fehmi Tuncer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın en büyük bayramları olduğunu ve coşku içinde kutlayacaklarını söyledi. ADD Şube Başkanı Tuncer, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenleyeceğiz. Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı etkinliğimiz Salı günü akşam saat 19.00’da başlayacak. Yayla Market önünden başlayacak Fener Alayı’na tüm halkımız Türk bayrakları ve Atatürk posterlerini alarak katılabilirler. Başlangıç noktasından Cumhuriyet Meydanı’na kadar marşlar söyleyerek yürüyeceğiz. Cumhuriyet Bayramı, bizim en büyük milli bayramımızdır. İstiklal Savaşı’nda ülkemize kanıyla canıyla hayat veren, günümüzde şer güçlerine karşı mücadelede şehit düşen kahramanlarımıza yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize ise bir kez daha acil şifalar diliyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O’nun liderliğinde Cumhuriyet’in kuruluşunda görev alanların hatıralarını saygıyla yâd ediyorum. Büyük milletimizin, esenlik içinde nice Cumhuriyet bayramlarını idrak etmesi tüm halkımızı etkinliğimize davet ediyorum” dedi.