CIKIT EMEKLİ OLDU

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Cıkıt emekliye ayrıldı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Cıkıt ‘ın emekliye ayrılması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

GÜNCEL 16.10.2019 11:22:42 0
CIKIT EMEKLİ OLDU

GAZİPAŞA Öğretmenevi’nde düzenlenen veda yemeğine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, Şube Müdürü Hayri Sertgöz, emekliye ayrılan Recep Cıkıt’ın ailesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli katıldı. Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaparken emekliye ayrılan Recep Cıkıt için düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş,  Recep Cıkıt’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

 

CIKIT VEDA ETTİ

 

 Dün ise son mesaisini tamamlayan Şube Müdürü Cıkıt, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki mesai arkadaşlarıyla vedalaşarak emekliye ayrıldı.  Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 4 yıl görev yapan Şube Müdürü Cıkıt, Gazipaşa’da görev yapmaktan çok memnun olduğunu söyledi. Gazipaşa’da Meslekte 37’nci yılını doldurduğunu belirten Müdür Cıkıt, bundan sonraki yaşamına Anamur’da devam edeceğini kaydetti.

 

“BİZLERE AĞABEYLİK YAPTI”

 

Şube Müdürü Cıkıt’la uyum içinde çalıştıklarını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Aktaş, “İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimizden Recep Cıkıt, 37 yıllık görev süresini doldurarak emekliye ayrıldı. Bu güne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Emeklilik hayatında sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum. Gazipaşa’da görev yaptığı 4 yıl boyunca uyumlu bir şekilde çalıştık, başarılı bir ağabeyimizdi. Yerine göre bizlere ağabeylik yaptı, yerine göre şube müdürlüğü yaptı. Dolayısıyla emeklilik herkese nasip olsun diliyorum. Sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum” dedi.

 

GÜL TEKRAR GELİYOR

 

Şube Müdürü Cıkıt’ın yerine Gazipaşa Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Gül’ün gelebileceğini kaydeden Aktaş, “Kaymakam Bey’in takdiri ile bir arkadaşımızı görevlendirmek istiyoruz. Daha önceden zaten görev yapmıştı. Takdir Kaymakam Bey’in. Kabul ederse yarından (bugün) sonra onay çıkarsa Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Gül’ü düşünüyoruz. Zaten tecrübesi var.2 yıl beraber çalıştık. Anadolu Lisesi Müdürlüğüne ise Müdür Başyardımcısı Ahmet Şenol’u görevlendirmek istiyoruz. Yeni gelecek arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Recep Cıkıt ağabeyimize hayırlı emeklilikler diliyoruz”  şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27