KAVGADA KAN AKTI

Gazipaşa’da, husumetli olduğu iddia edilen iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, Ali T. (51) yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

ASAYİŞ 13.10.2019 01:40:31 0
KAVGADA KAN AKTI

Gazipaşa’da iki aile arasında yaşanan kavgada kan aktı. Olay, dün akşam saatlerinde Gazipaşa’ya yaklaşık 55 kilometre uzaklıktaki Çayıryakası Yaylası'nda meydana geldi. Önceden husumetli olduğu iddia edilen iki aile arasında tarla sınırı ve köpeğin zehirlenerek öldürülmesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu, taraflar birbirine silahla ateş açtı. İddiaya göre E.D. (15) av tüfeğiyle ateş ettiği Ali T.’nin başından vurarak ağır yaraladı. E.D. ve babası E.D. ile Ali T.’nin eşi N.T. ve oğlu F.T. de yaralandı.

 

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

 

Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Ali T., eşi ve oğlu tarafından özel araçla hastaneye doğru yola çıkarılırken, yaklaşık 10 kilometre sonra yolda sağlık ekipleriyle karşılaşıldı. Ekipler yaptığı ilk incelemede Ali T.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı N.T. ve oğlu F.T. ise özel araçla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne giderek tedaviye alındı. Ali T.’nin cenazesi morga konuldu.

 

GÜVENLİK GEREKÇESİYLE ALANYA'YA SEVK EDİLDİLER

 

Olayda, av tüfeğiyle Ali T.’yi vurduğu iddia edilen yaralı E.D. ve babası E.D., iki aile arasında yaşanabilecek yeni bir kavgaya sebebiyet vermemek için güvenlik güçlerinin önerisiyle Alanya'da bir hastaneye götürülerek tedaviye alındı.

 

HASTANE ÖNÜNDE ÖNLEM

 

Gazipaşa Devlet Hastanesi önünde polis ve jandarma ekipleri çıkabilecek yeni bir olaya karşı önlem aldı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Gazipaşa cumhuriyet savcılığı olayın aydınlatılması için soruşturma başlattı.