KILIÇDAROĞLU'NUN KİTABI GAZİPAŞA’DA

CHP İlçe Başkanı Güven, Çubuk’ta Kılıçdaroğlu'na gerçekleştirilen saldırının rapor haline getirildiği kitabı Gazipaşa’da STK’lara dağıttı.

GÜNCEL 8.10.2019 11:12:17 0
KILIÇDAROĞLU

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP), Ankara Çubuk'taki şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu'na gerçekleştirilen saldırıyı rapor haline getirdi. Kemal Kılıçdaroğlu’na düzenlenen linç girişiminin perde arkasında yaşananlarla ilgili merak edilen tüm soruların cevap bulduğu kitap, “Türkiye’nin utanç günü” başlığıyla verildi. 240 sayfalık bir kitap haline getirtilen rapor, tüm il ve ilçe teşkilatlarına gönderildi. Geçtiğimiz hafta içi CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na gelen '21 Nisan 2019 Çubuk Linç Girişimi Araştırma Komisyonu Raporu' isimli kitap, CHP İlçe Başkanı Ömer Güven tarafından Sivil Toplum Kuruluşları’na (STK) dağıtılmaya başlandı. STK’ları ziyaret eden Güven, CHP Genel Merkezi tarafından bastırılan kitapları STK temsilcilerine dağıttı.

 

“TÜM YURTTAŞLARIN BİLGİLENMESİ GEREKİYOR”

 

21 Nisan’da Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının ülke için utanç verici olduğunu belirten CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, “Yapılan saldırıyı o gün de kınamıştık, bugün de kınıyoruz. Ülkemiz ve demokrasi açısından vahim olan bu saldırının bir daha yaşanmamasını diliyorum. O gün yaşanan saldırı, bu kitapta tüm çıplaklığı ile yer alıyor.  Genel merkezimiz tarafından hazırlanan ve bastırılan kitabı Gazipaşa’da STK’lara dağıtıyoruz” diye Güven, “Partili partisiz tüm yurttaşların bu konu hakkında bilgilenmesi gerekiyor. Herkesin kitabı okumasını tavsiye ediyorum. Umarım bu kitap herkese ulaşır” şeklinde konuştu.