Tarih: 08.10.2019 11:09

ADD ÜRETTİĞİ ÜRÜNLERİ SATIYOR

Facebook Twitter Linked-in

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şubesi, üretimin politikasının meyvelerini almaya başladı. Yaptığı başarılı projelerlerde, ADD Şubeleri arasında ilk sıralarda yer alan Gazipaşa Şubesi, Yeşilyurt Mahallesi’nde ürettiği kuru soğan ve adaçayı ile Cimbiti Yaylası’ndan hasat ettiği Cimbiti nohudunun satışına başladı. Hüseyin Bilgiç İşhanı’nın 3. katında bulunan dernek binasında satışına başlanan nohut, kuru soğan ve adaçayına dernek üyelerinin ilgisi yoğun oldu. 5 kiloluk paketlerde satılan Cimbiti nohudu 65, 5 kilo kuru soğan 15 ve 1 bağ adaçayı ise 2,5 liradan satışa sunuldu. ADD Gazipaşa Şubesi’nin ürettiği ürünleri satın alan bazı dernek üyeleri, ürünleri tekrar ADD Şubesi’ne bağışlayarak örnek bir davranışı da imza attılar.

 

“ÜRETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

 

ADD Şube Başkanı Tuncer, sınırlı sayıda satışa sunulan ürünlere ilginin fazla olduğunu söyledi. Başkan Fehmi Tuncer, ADD Gazipaşa Şubesi olarak üretmenin mutluluğunu ve keyfini yaşadıklarını belirterek, “Bizim dernek olarak öncelikli politikalarımızdan birisi üretim. Üretirsek kazanırız felsefesini benimsedik. Bunun için ilk olarak hayırseverimiz Merhum M. Şevki Metin amcamızın Yeşilyurt Mahallesi’nde bağışladığı araziyi ceviz bahçesi yaptık. Ceviz fidanlarımız hızla büyümeye devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda ceviz hasadımızı yapmanın mutluluğunu da yaşayacağız. Ceviz bahçemize adaçayı ve kuru soğan ektik. Bu yıl ilk hasatlarımızı yaptık. Ayrıca Cimbiti Yaylası’na ektiğimiz nohudunda hasadını tamamladık. Bu ürünlerimizi dernek binamızda satışa sunduk” dedi.

 

 

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ DAHA ÇOK ÜRETECEĞİZ”

 

Başkan Fehmi Tuncer, adaçayı, kuru soğan ve nohuttan elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilere destek vereceklerini açıkladı. Başkan Tuncer, “Bizim dernek olarak önceliklerimizden biri de ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak. Özellikle kırsal mahallelerden gelen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize gıda, barınma ve burs desteği sağlıyoruz. Ürettiğimiz ürünlerden elde edeceğimiz gelirle daha çok öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz. ADD Gazipaşa Şubesi olarak, daha çok üretim için daha çok çalışacağız. Biz çalıştıkça daha çok öğrenciye sahip çıkacağız. Bizim çalıştığımızı gören hayırseverlerimiz ise destekleriyle derneğe sahip çıkacaklar. Kurulduğu günden bu yana derneğimize maddi manevi destek veren tüm hayırseverlerimize, dernek üyelerimize ve vatandaşlarımıza şahsım ve yönetim kurulu adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —