SÖNMEZ’DEN TEŞEKKÜR

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, indirim günlerine katılan esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti.

GÜNCEL 4.10.2019 10:06:43 0
SÖNMEZ’DEN TEŞEKKÜR

GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, 28 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 6’ıncı İndirim Günleri’yle ilgili açıklama yaptı. 5 gün süren İndirim Günleri’ne hem esnafın hem de vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Sönmez, esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti. İndirim Günleri’yle hedeflerine ulaştıklarını belirten Sönmez, “Gazipaşa Fuar Alanı’na açtığımız İndirim Günleri sorunsuz bir şekilde tamamlandı. 5 gün süren organizasyonumuzda hem esnaflarımız kazan hem de vatandaşlarımız ucuz ürün alma fırsatı buldu. İndirim Günleri’mize yaklaşık 60 esnafımız katıldı. 5 gün süren etkinliğimize katılan Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk’e, Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a, kurum amirlerimize, özellikle esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

İndirim Günleri’nin önümüzdeki yıl da devam edeceğine vurgu yapan Sönmez, esnaf ve vatandaşlar için çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

 

İNDİRİM GÜNLERİ’NDEN MEMNUNUZ

 

Gazipaşa’da 5 gün süren İndirim Günleri’ne katılan Sevil Butik sahibi Sevil Köse, İndirim Günleri’nden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan uygulamanın esnaf ve vatandaşlar açısından önemli olduğuna vurgu yapan Sevil Köse, “Bu uygulama her yıl düzenli olarak devem etmeli. Ben şahsen İndirim Günleri’nin yapılmasından dolayı çok memnunum. Uygulamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.