ANNELERE ŞERBETLİ ZİYARET

Gazipaşa Devlet Hastanesi yönetimi, 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla hastanede yeni doğum yapan anneleri ziyaret etti.

SAĞLIK 4.10.2019 10:02:39 0
ANNELERE ŞERBETLİ ZİYARET

GAZİPAŞA Devlet Hastanesi’nde 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gazipaşa Devlet Hastanesi yönetimi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uz. Op. Dr. Haydar Gümüş, Op. Dr. Vildan Ali Mercan ve ebeler ile yeni doğum yapmış hastaları ziyaret etti. Yapılan ziyarette anne sütünün önemi vurgulanarak, annelere lohusa şerbeti ikram edildi.

 

ANNELERE LOHUSA ŞERBETİ İKRAM EDİLDİ

 

Konuyla alakalı Gazipaşa Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası olarak kutlanması nedeniyle; hastane yönetimi ve beraberinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uz. Op. Dr. Haydar Gümüş ve Op. Dr. Vildan Ali Mercan ve ebeler ile birlikte yeni doğum yapmış hastalarımız hasta odalarında ziyaret edilmiştir. Ziyaret esnasında anne sütünün önemi vurgulanarak; anne sütünün kalitesini arttırmak amacıyla lohusa şerbeti ikram edilmiştir. Emzirme haftası süresince yeni doğum yapan hastalarımıza lohusa şerbeti ikramı devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.