GÖLET MÜJDESİ

Gökçeler Barajı’nın seviyesinden yukarıda bulunan ve baraj suyundan yaralanamayan 4 mahalle, Çörüş Göleti’yle suya kavuşacak.

GÜNDEM 2.10.2019 12:18:05 0
GÖLET MÜJDESİ

ÇÖRÜŞ Mahalle Muhtarı ve Gazipaşa Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Rafik Akca, Çörüş Göleti için sondaj çalışmasının başlayacağını dile getirdi. Gökçeler Barajı’nın seviyesinden yukarıda bulunan ve baraj suyundan yaralanamayan Çörüş, Öznurtepe, Çakmak ve Küçüklü mahalle sakinlerine gölet çalışmalarının kış ayından önce başlaycağı müjdesini veren Muhtar Akca, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

AKCA’DAN TEŞEKKÜR

 

Çalışmaların kış aylarından önce başlayacağını dile getiren Akca, “Hayırlısıyla inşallah start verildi. Çörüş- Öznurtepe Gölet yapımı için zeminde sondaj çalışması kış ayından önce başlayacak. Bu gölet çalışması Ağurtmuş Sulu Dere mevkiine inşa edilecek. Buradan Çörüş, Öznurtepe, Çakmak ve Küçüklü mahallelerine su verilecek. Bu çalışmadan dolayı AK Parti Antalya Milletvekili Sayın Mustafa Köse’ye,  MHP Antalya Milletvekili Sayın Abdurahman Başkan’a, DSİ Bölge Müdürüm Sayın Hayrullah Coşkun’a, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanım Sayın Ali Doğan’a sonsuz teşekkür ederim” dedi.