Tarih: 23.09.2019 09:08

GAZİPAŞA’DA SAHİL TEMİZLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Halk Eğitim Müdürlüğü’nde karate antrenörlüğü yapan Mehmet Şükrü Acar ve öğrencileri 21 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde çevre kirliliğine dikkat çekmek ve toplumsal bir farkındalık oluşturmak amacıyla Koru Sahili’nde çevre temizliği yaptı. Dün saat 14.00’da Acar Hoca ve öğrencileri tarafından yapılan temizlik etkinliğine Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı da eşlik etti. İlk olarak Koru Sahili’nde idman yapan Acar Hoca ve öğrencileri, ardından Başkan Yılmaz’la birlikte sahili temizledi.

 

Yapılan etkinlikle farkındalık yaratmak istediklerini söyleyen Karate Antrenör Mehmet Şükrü Acar, temizlik çalışmasına katılan öğrencilerine ve kendilerine destek veren Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı’ya teşekkür etti.

 

Çevre temizliğine dikkat çekilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Yılmaz ise, 'Vatandaşlarımızın sahilimizi temiz tutmalarını ve bu konudaki duyarlılığın had safhada olmasını talep ediyorum. Çevre temizliğine dikkat çekmeliyiz. Bu konuda duyarlılık sergilediğiniz için öğrencilerimize ayrı ayrı belediyemiz adına teşekkür ederiz. Biz Temiz tutarsak çevremiz temiz olur. Toplumun bu sahillerimizden faydalanabilmesi için herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerekiyor. Özellikle denize girilen yaz mevsiminde denizin temiz tutulması için tüm halkımızı ve ziyarete gelen tatilcilerin ilçemizin denizi ile kumsalı üzerinde hassasiyet göstermelerini diliyorum' diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —