8 YERİNDEN BIÇAKLANDI

Gazipaşa’da, 29 yaşındaki Okan Çağlar, husumetli olduğu Burhan Yıldız ve arkadaşlarının saldırısına uğradı. 8 yerinden bıçaklanan Çağlar, hastanede tedaviye alındı.

ASAYİŞ 23.09.2019 09:07:05 0
8 YERİNDEN BIÇAKLANDI

OLAY, cumartesi günü saat 01.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cebeli mevkiinde meydana geldi. Okan Çağlar, kuzeniyle otomobille gezerken, husumetli olduğu Burhan Yıldız ve arkadaşları iddiaya göre önlerini kesti. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü, Burhan Yıldız yanındaki bıçakla Okan Çağlar'a saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine 8 bıçak darbesi alan Okan Çağlar yaralandı. Burhan Yıldız ve arkadaşları kaçarken, Okan Çağlar kuzeni tarafından hastaneye götürüldü. Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Çağlar, Alanya'ya sevk edildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, Burhan Yıldız’ı dün yakaladı. Gözaltına alınan Burhan Yıldız işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

 

KUZENİM ZAR ZOR BENİ ARABAYA ATIP HASTANEYE GÖTÜRDÜ

 

Yaşanan olayı anlatan ve Burhan Yıldız’ın serbest bırakılmasına tepki gösteren Okan Çağlar, 'Kuzenim Mehmet Aslan ile gezerken husumetli olduğum Burhan Yıldız bizi takip etmiş. 3 arabayla yolumuzu kesti. Burhan Yıldız ve bir arkadaşı beni tutup bıçakladı. Burhan Yıldız’ın kız arkadaşı da başıma sert bir cisimle vurdu. Diğer arkadaşları olaya karışmadı. 'Bırakın adam öldü' dediği halde hastaneye götürülmeme izin vermediler. Bir ay önce omuz ameliyatı oldum ve çalışamıyorum, fizik tedaviye gidiyorum. Olayın olduğu gün de rapor param yatmıştı, yaklaşık 1500 lira onu da aldılar. 'Bunun parasıyla herkese bira söyleyeceğim' dedi. Kuzenim Mehmet, zar zor beni arabaya atıp hastaneye götürdü. 8 yerimde kesik, baş kısmımda ezilme var. Aldığım bıçak darbesiyle akciğerim delinmiş' dedi.

 

BURHAN YILDIZ İDDİALARI YALANLADI

 

Olayla ilgili olarak Burhan Yıldız, Okan Çağlar'ın asılsız iddialarda bulunduğunu söyledi. Okan Çağlar ile husumetlerini  5-6 ay önceye dayandığını iddia eden Burhan Yıldız, olay günü de Okan Çağlar ile Denizyolu Caddesi'nde araçları içindeyken karşılaştıklarını aktardı. Okan Çağlar'ın kendisine sözlü tacizde bulunup, daha sonra aracına binip uzaklaştığını kaydetti. Yıldız, 'Okan Çağlar'ın kuzeni Mehmet Aslan'ı arayarak konuşmak istemem sonucu buluştuk. Ben tektim. Mehmet Aslan'la konuşurken Okan Çağlar üzerime gelmesi sonucu bıçaklanma olmuştur. Herhangi bir para aldığım ve ya üç arabayla önünü kestiğim iddiaları asılsızdır' şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27