Tarih: 16.09.2019 09:33

YILMAZ VE GÜVEN DOĞAL ÜRÜNLER FESTİVALİ’NDE

Facebook Twitter Linked-in

KARAMAN'IN Sarıveliler ilçesine bağlı Göktepe Beldesi Belediyesi tarafından, 14 Eylül Cumartesi günü 1’inci Göktepe Doğal Ürünler Festivali düzenledi. Göktepe beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Doğan'ın öncülüğünde düzenlenen festivale, CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, Sarıveliler CHP İlçe Başkanı Ahmet Ersan, davetliler ve yöre halkı katıldı.

 

DOĞAL ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 

Göktepe Beldesi Belediyesi tarafından 1’incisi düzenlenen Göktepe Doğal Ürünler Festivali vatandaşlardan tarafından büyük ilgi gördü. Göktepe üretilen festivalde görücüye çıkartıldı. Ceviz, nohut, kurutulmuş gıdalar, pekmez ve yöreye özgü çeşit çeşit ürünler festivalde davetlilerin beğenisine sunuldu.

 

ÇİĞDEM TAŞTAN KONSERİ

 

Dolu dolu geçen festivalde, sosyal etkinlikler, sanat gösterileri ve spor müsabakaları düzenlendi. Saat 15.00’da halk ve protokol, halk yemeğinde bir araya geldi. Festivalde, Büğlü Baba Sultan Türbesi’nin ziyaretinin ardından bir tekstil atölyesinin açılışı gerçekleştirildi. 14 Eylül akşamı ise Çiğdem Taştan, Göktepe halkı ve davetlilerle buluştu. Protokol konuşmaları ve yöresel sanatçıların ardından sahneye çıkan Çiğdem Taştan festivale renk kattı.

 

ÖRNEK BAŞKAN

 

Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan, diğer belediye başkanlarına örnek ölecek bir projeye imza attı. Doğan göreve gelir gelmez, köylülerin 40 yıldır ekmediği tarım arazilerine yöre halkının gönüllü çalışmasıyla nohut ekimi yaptı. Geçtiğimiz günlerde hasadı yapılan nohutlar, Göktepe Doğal Ürünler Festivali’nde görücüye çıktı. Festivalde satılan nohutlardan elde edilecek gelirler öğrencilere burs olarak verilecek. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —