MANŞET’E NEZAKET ZİYARETİ

CHP Antalya Milletvekilleri Rafet Zeybek ile Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, gazetemize ziyarette bulundu.

GÜNCEL 12.09.2019 10:27:02 0
MANŞET’E NEZAKET ZİYARETİ

CUMHURİYET Halk Partisi’nin (CHP) 96’ncı kuruluş yıldönümü programları kapsamında CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Cevdet Bağca konseri dolayısıyla Gazipaşa’ya gelen CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ve CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarete, CHP İlçe Başkanı Ömer Güven ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da eşlik etti. CHP heyeti, gazetemiz ortakları Geylani  Topaloğlu ve Selçuk Öztürk  tarafından karşılandı. 1 Nisan’da gazetemizi devran Öztürk ve Topaloğlu’na hayırlı olsun dileklerini de ileten CHP heyeti, Gazipaşa basını hakkında bilgi aldı. 

 

İLÇE GAZETELERİNİ TAKİP EDİYORUM

 

Gazipaşa gündemi ve Gazipaşa basınının konuşulduğu ziyarette, Gazipaşa gündemini yakında takip ettiğini dile getiren CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Gazipaşa’da yayın yapan gazeteleri günlük olarak takip ediyorum. İlçelerimizdeki gelişmeleri yerel gazetelerimizden takip etme imkanı sağlayan sizlere teşekkür eder yayın hayatınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Milletvekilleri Rafet Zeybek ve Cavit Arı ise Öztürk ve Topaloğlu’ndan Gazipaşa gazeteleri hakkında bilgi aldı. Günümüzde gazete çıkarmanın zorluklarından bahseden Zeybek ve Arı, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne yayın hayatında başarı diledi.

 

ÖZTÜRK VE TOPALOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gazetemize yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Geyleni Topaloğlu ve Selçuk Öztürk, CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a yaptıkları nazik ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27