Tarih: 11.09.2019 11:07

YARKADAŞ GAZİPAŞA’YI ZİYARET ETTİ.

Facebook Twitter Linked-in

CHP GAZİPAŞA İlçe Başkanı Ömer ve partililer tarafından Selinus Sahili’ndeki halk büfede karşılanan Yarkadaş, Millet İttifakı’nın 31 Mart seçimlerinde Antalya ve Gazipaşa’da önemli bir seçim zaferi kazandığına dikkat çekti. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96’ncı kuruluş yıldönümü programları dolayısıyla Antalya’da çeşitli temaslarda bulunduğunu ifade eden Yarkadaş, “31 Mart seçimlerinin ardından Türkiye yükselen toplumsal muhalefetin tüm bileşenlerini ziyaret edip arkadaşlarımızı kutluyoruz. Ama ziyaretimizdeki asıl amaç,  partimizin 96’ncı kuruluş yıldönümü programları vesilesiyle Alanya İlçe Başkanlığımızın düzenlendiği bir paneldi. Güzel bir panel oldu. Yurttaşlarımızın hem siyasete olan ilgisi hem de partimize olan ilgisinin daha da arttığını gördük. Bu ziyaret kapsamında Gazipaşa ve Gazipaşa İlçe Başkanımız Sayın Ömer Güven’i ziyaret etmek istedik” dedi.

 

“31 MART SEÇİMLERİNDE GÜZEL BİR BAŞARI ELDE ETTİK”

 

Antalya’da kazanılan yerel seçimlerin Türkiye’deki Atatürkçelere moral kaynağı olduğunu söyleyen Yarkadaş, “Antalya’da 31 Mart seçimlerinde güzel bir başarı elde ettik. 14 ilçe ve Antalya Büyükşehir Belediyesini kazandık. Bu Türkiye’nin birçok yerinde yaşayan cumhuriyetçiler, Atatürkçüler için büyük bir moral kaynağı oldu.  Muhittin Böcek başkanımız da eminim ki, önümüzdeki beş yıl içinde Antalyalılara verdiği sözleri yerine getirecek ve böylece Antalyalılar, 5 yıldır kendilerine yönelik ihmali telafi edecekler. Burada 14 ilçe belediye başkanımız da Muhittin Böcek’le el ele vererek önemli hizmetlere imza atacaklar” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan Cevdet Bağca konseri için ilçemize gelen Antalya İl Başkanın Ahmet Kumbul’la da görüşme fırsatı bulan CHP’nin 25 ve 26. dönem Milletvekili Gazeteci Yazar Barış Yarkadaş, Gazipaşa’nın seyri doyumsuz günbatımında partililerle birlikte fotoğraf çektirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —