KOCABAŞ ELEŞTİRDİ GÜVEN CEVAP VERDİ

CHP Gazipaşa eski İlçe Başkanı Bülent Kocabaş, CHP İl ve ilçe başkanlarının şehit cenazeleriyle ilgili mesaj paylaşmadığını iddia ederek, İl ve ilçe başkanlarını eleştirdi. CHP İlçe Başkanı Ömer Güven’den cevap gecikmedi.

GÜNCEL 9.09.2019 11:11:28 0
KOCABAŞ ELEŞTİRDİ GÜVEN CEVAP VERDİ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa eski İlçe Başkanı Bülent Kocabaş, CHP İl ve ilçe başkanlarının şehit cenazeleriyle ilgili mesaj paylaşmadığını iddia ederek, İl ve ilçe başkanlarını eleştirdi. Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla il ve ilçe başkanlarıyla birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kıçdaroğlu’nu hedef alan Kocabaş, şu ifadeleri kullandı: “CHP il ve ilçe başkanı niçin şehirler için mesaj paylaşmaz. MHP ilçe başkanı yapar da niçin bizimki yapmaz? Niye mesaj yayınlamıyorsunuz? Yoksa Kılıçdaroğlu’ndan mı korkuyorsunuz?”

 

Kocabaş’ın paylaşımlarının ardından açıklama yapan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, sosyal medya hesaplarından yapılan şehit paylaşımlarının acıları dindirmediğini ifade ederek, “Keşke sosyal medya hesaplarından yapılan her paylaşım şehit olan ana kuzularını geri getirse. Ama maalesef olmuyor. Yapılan paylaşımlar acılarımızı dindirmiyor. Sayın Bülent Kocabaş CHP’li il ve ilçe başkanlarının şehitler için mesaj paylaşmadığını iddia etmiş. Bu nasıl bir bakış açısıdır anlamış değilim. Bu tarz acı haberleri aldığımız zaman bizim de paylaşımlarımız oluyor. Merak ediyorsa yerel basını takip etsin. Kimse bizi bu gibi hassas konularla tartmaya kalkmasın. Vatan, bayrak, millet, cumhuriyet ve Atatürk sevgisi, sosyal medya paylaşımlarıyla ölçülemez” şeklinde konuştu.