DARP İDDİASINA ADLİ KONTROL

Gazipaşa’da, Üçkonak Mahalle Muhtarı Cumhur Yıldırım ve oğlunu darp ettikleri iddiasıyla hakim karşısına çıkan şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ASAYİŞ 6.09.2019 10:09:04 0
DARP İDDİASINA ADLİ KONTROL

YENİGÜNEY Mahallesi’nde asker uğurlama eğlencesine katılan Üçkonak Mahalle Muhtarı Cumhur Yıldırım ve oğlunu darp ettikleri iddia edilen M.Y., K.Ç. ve İ.Ç. dün sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Gazipaşa Adliyesi’ne sevk edildi.  Savcılık tarafından ifadeleri alınan şahıslar, Muhtar Yıldırım ve oğlunu darp ettikleri iddiasıyla hakim karşısına çıkartıldı. M.Y., K.Ç. ve İ.Ç. mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

 

Gazipaşa’da yaşanan kavgada, Üçkonak Mahalle Muhtarı Cumhur Yıldırım ve oğlunun darp edildiği iddia edildi. Olay salı günü gecesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yenigüney Mahallesi’ne asker uğurlama eğlencesine katılan Muhtar Yıldırım ve oğlu nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı, M.Y., K.Ç. ve İ.Ç ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi ile kavgaya dönüşen olayda Muhtar Cumhur Yıldırım ve oğlu darp edildi. Çıkan kavgada başından yaralandığı öğrenilen Muhtar Yıldırım, olayı jandarmaya bildirerek şahıslardan şikayetçi olmuş ve şikayet üzerine işlem başlatan jandarma, M.Y., K.Ç. ve İ.Ç.’yi ikametlerinde darp iddiasıyla gözaltına almıştı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27