GENÇ SPORCU İLÇEMİZİN GURURU OLDU

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde bu yıl 5'incisi düzenlenen Motosiklet Festivalinde Gazipaşalı motosiklet sporcusu Tolga Demir, Amatör&Hobi klasmanında Türkiye 1’incisi olarak ilçemize yeni bir gurur yaşattı.

SPOR 3.09.2019 10:55:20 0
GENÇ SPORCU İLÇEMİZİN GURURU OLDU

GAZİPAŞALI motosiklet sporcusu Tolga Demir(17), Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde bu yıl 5.'incisi düzenlenen Motosiklet Festivalinde ilçemize gurur yaşattı. Genç sporcu Tolga Demir, 9 ilden 80 sporcunun katıldığı geleneksel Çamlıyayla Motofest etkinliğinde Amatör&Hobi klasmanında Türkiye 1’incisi oldu. Yarışlarda en yakın rakibine 14 saniye gibi ciddi bir fark atan Demir, Çamlıyayla Motosiklet Festivali’ne hobi klasmanında damga vurdu.

 

“HEDEFİME ADIM ADIM ULAŞIYORUM”

 

Profesyonel bir motosiklet sporcusu olmayı hedeflediğini söyleyen Tolga Demir, yarışlarda aldığı başarılı sonuçlardan dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Çok çalışarak hedeflerine yaklaştığını kaydeden başarılı sporcu, “Şükürler olsun hedefime adım adım ulaşmaktayım. Bu yarışta hedefim 1’incilikti ve hedefime ulaştım. Profesyonel bir sporcu olabilmek için çalışmalarıma kararlılıkla devam edeceğim. Çamlıyayla Motosiklet Festivalinde 1’inci olmamda emeği olan başta ailem, Starnet İnternet, Kahyalarspor ve Tek Enduro ailesine çok teşekkür ederim” dedi.

 

“BU ORGANİZASYONLAR GAZİPAŞA’DA DA YAPILSIN”

 

Gazipaşa’da motosiklet festivallerinin yapılması gerektiğini dile getiren Demir, “Motosiklet sporu benim için bir tutku oldu. Çocukluğumdan bu yana bu sporu yapıyorum. Gazipaşa’da da motosiklet festivallerinin yapılması kanaatindeyim. Çünkü dünya genelinde bu spora gönül veren milyonlarca sporcu var. İlçemizde buna benzer organizasyonların yapılması gerekiyor. Bu konuda yetkililerden destek bekliyoruz. Gazipaşa’da açılacak olan bir pist burada büyük festivallerin yapılmasına vesile olacaktır. Gazipaşa hem ulaşım ve hem de fiziki koşullar nedeniyle bu spora çok uygun. Büyüklerimizin bu konuda gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

YARIŞLAR YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Çamlıyayla Belediyesi tarafından düzenlenen festivali 5'incisi Motosiklet Festivali bu yıl 30-31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Çamlıyayla Motofest etkinliği ilçenin Zevzek Ormanlık alanında kurulan pistte yapıldı. Festivale, çevre il ve ilçelerden gelen sporseverler yoğun ilgi gösterdi.