Tarih: 02.09.2019 10:45

'KOLTUĞUNUN DERDİNE DÜŞSÜN'

Facebook Twitter Linked-in

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçemizde bir nikah merasimini gerçekleştirmek için Gazipaşa’ya geldi. Nikahtan önce Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Örgütü’nü ziyaret eden Böcek, burada vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe sorunları ile ilgili vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Böcek, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın, “Çivi dahi çakamayacaklar” açıklamasına da cevap verdi.

 

“KENDİ KOLTUĞUNU NASIL KURTARACAK ONUN DERDİNE DÜŞSÜN”

 

AK Parti İl Başkanın Taş’a 'Koltuğunun derdine düş' diye seslenen Böcek, “Çivi çakamazlar lafı gerçekten çok boş bir laf. Şimdi biz çivi de çakarız, yolları da yaparız, insanların da yanında oluruz. Biz çalmadan, çaldırmadan, herkesi memnun edebilecek bir belediye başkanlığı yaparak, işimizi yapacağız. İktidar partisi il başkanlığı zor bir iştir. Baktığımız zaman ucuz siyaset yaptıklarını çok görüyoruz. Onlar kendisine yakışanı yapıyorlar. Ben Antalya’da 25 yıllık siyaset hayatımda hiç vatandaşları kandırmadım. Hiç yanlış bir işin içinde olmadım. 25 yılın 17 yılını AK Parti döneminde muhalefet olarak geçirdim. Bu süre içinde müfettişler mi gelmedi? Sayıştay’dan mı gelmediler? Her yerden incelemeye geldiler. Önce Allah’ıma, sonra halkıma, en sonrada müfettişlere hesap verdim. Bu 17 yıl içinde bir muhalefet partisi olarak AK Partili belediyelerin yapamadığı yatırımları yaptık. Seçime 3 ay kala ihale yapanlar, halkı kandırıp oy alanlar böylece sandığa gömülmüştür. Bizi eleştiren il başkanı, kendi koltuğunu nasıl kurtaracak onun derdine düşsün” dedi.

 

“SİYASETİ NEZAKET İÇİNDE YAPSINLAR”

 

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın kimseyi ötekileştirmemesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Böcek, Gazipaşa’da yapılacak yatırımlara destek olacaklarını dile getirdi. Gazipaşa için her zaman devreye girecekleri sözünü veren Böcek, “Gazipaşa bizim çok önemsediğimiz bir ilçe. Belediye başkanımızın güzel hizmetler yapacağını düşünüyorum. Sevgili belediye başkanımızın yetemediği yerde Büyükşehir belediyesi olarak devreye gireceğiz ve başkanımızın yanında olacağız. Böylece halkın oyunu alayım diye ucuz siyaset yapma derdine düşmeyeceğiz. Seçime 2 ay kala 3 ay kala ihaleler yapmayacağız. Onlar, seçime az bir süre kala Alanya halkının ve bu gölgenin oylarını almak için Alanyaspor Tesislerini yapmaya çalıştılar. Neden 5 yılda yapmadılar? Ülke genelinde bir yandan haller kapanırken, Antalya’da hal projeleri ortaya çıktı. 2022 yılına kadar sari yıl olarak ihale yaptıkları Kınık Hali için cebimizden çıkacak olan para 505 milyon liradır. Onlar önce bunların hesabını versinler. Şahsımızla ilgili konuşma haklarına sahip değillerdir. Siyaseti nezaket içinde yapsınlar. Antalya’da iktidar partisinin il başkanı kimseyi ötekileştirmemeli. Halka hizmet, hakka hizmettir. Biz bu anlayış içinde yolumuza devam edeceğiz. Onun bize ne dediği önemli değil, o kendi koltuğunun derdine düşsün” şeklinde konuştu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —