ÖZDEMİR’DEN BÖCEK VE İYİ PARTİLİLERE ELEŞTİRİ

İYİ Partili eski Belediye Meclis Üyesi Eşref Özdemir, ilçemizde nikah merasimini gerçekleştirmek için Gazipaşa’ya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’i, 2’inci Toroslar Günnercik Şenliği’ne gelmediği için eleştirdi. Özde

SİYASET 2.09.2019 10:38:33 0
ÖZDEMİR’DEN BÖCEK VE İYİ PARTİLİLERE ELEŞTİRİ

İYİ Parti geçmiş dönem Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Eşref Özdemir, 2’inci Toroslar Günnercik Şenliği’ne gelmeyen ve ancak Cumartesi günü ilçemizde bir nikah merasimini gerçekleştirmek için Gazipaşa’ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e eleştirilerde bulundu. Böcek’le birlikte İYİ Partilileri de eleştiren Özdemir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Günnercik Şenliğine gelemeyen Muhittin Böcek bir düğüne nikah kıymak için gelebiliyor. Gazipaşa Belediye Başkanı’nın nikah kıyması yetersizcesine! Gazipaşalı siyasilerde etrafında fırdöndü! Sayın Böcek Gazipaşa için daha parmağını kaldırmadı. İYİ Partili başkanlar açıkçası sizi yadırgadım. Tüm Gazipaşalı İYİ Parti seçmenleri gibi. Havan dövenin hıhlaycısı konumuna düşürdünüz bizleri.”

 

BAŞKAN BÖCEK KONUYA AÇIKLIK GETİRMİŞTİ

 

Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Örgütü’nü ziyaret eden ve burada partililerle sohbet etme imkanı bulun Başkan Böcek’e partili bir vatandaş şenliğe neden gelmediğini sordu. Şenlik günü daha önceden hazırlanmış bir programa katıldığını söyleyen Böcek, “Buradaki şenlikten önce Burdur Belediyesi Göller Yöresi Güreşleri için bize davet geldi.  Türkiye Cumhuriyeti Başpehlivanı Ali Gürbüz’le beraber Burdur Belediyesi Göller Yöresi Güreşlerine katılacağımı ve ata sporumuz güreşlere sahip çıkacağımızı belirttik. Gazipaşa’da ki şenlikle o program çakıştığı için biz etik olarak o programa katıldık. Şenliğe gelemeyeceğimizi sevgili başkanımıza söylemiştik” diyerek konuya açıklık getirmişti.