“KAYIT YAPTIRMAYI UNUTMAYIN”

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesi için ilk kayıt ve kayıt yenileme i?

EĞİTİM 31.08.2019 00:12:13 0
“KAYIT YAPTIRMAYI UNUTMAYIN”

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesi için ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri geçtiğimiz hafta başladı. Öğrencilere kayıt döneminin devam ettiğini hatırlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, “Kayıt yaptırmayı unutmayın” uyarısında bulundu. Açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesi için ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri yaptırmak isteyenler, 27 Eylül’e kadar Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek.  Belirtilen tarihlerde çeşitli nedenlerle ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini yaptıramamış açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesi öğrencileri 28 Eylül-4 Ekim 2019 tarihleri arasında mazerete bağlı ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini yaptırabilecek.

 

SON GÜN 27 EYLÜL

 

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Açık öğretim okullarının 2019-2020 eğitim öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 21 Ağustos’ta başladı. Açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesi kayıtları, 27 Eylül 2019 tarihi mesai bitimine kadar devam edecek. Belirtilen tarihlerde çeşitli nedenlerle ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini yaptıramamış açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesi öğrencilerinin 28 Eylül-4 Ekim 2019 tarihleri arasında, mazerete bağlı ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri yapılacaktır. Açık öğretim okullarına ilk defa kayıt olacak öğrenciler, Gazipaşa Halk Eğitimi Merkezi’ne kayıt işlemlerini yaptırabilecek” dedi.