JANDARMADAN KASK VE KEMER DENETİMİ

Jandarma Trafik Timleri, İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Kemerinden Ses Gelsin' ve Antalya Valiliği tarafından uygulamaya konulan 'Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var' projesi kapsamında denetim gerçekleştirdi.

GÜNCEL 30.08.2019 12:04:39 0
JANDARMADAN KASK VE KEMER DENETİMİ

GAZİPAŞA İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Trafik Timleri, ilçe genelinde denetimlerine devam ediyor. Ekipler,  İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Kemerinden Ses Gelsin' ve Antalya Valiliği tarafından uygulamaya konulan 'Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var' projesi kapsamında Sugözü Grup Yolu’nda denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde sürücülere, emniyet kemeri takmaları, alkollü araç kullanmamaları, trafik işaret ve levhalarına uymaları, eksik evrak ve ehliyetsiz trafiğe çıkmamaları, motosiklet sürücülerine ise kask kullanmaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Denetimlerde kurallara uymayan, eksik evrak ve belgeyle trafiğe çıkan sürücülere cezai işlem uygulandı.

 

“PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ”

 

Denetimlerde, İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Kemerinden Ses Gelsin' ve Antalya Valiliği tarafından uygulamaya konulan 'Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var' projesi hakkında ekipler tarafından sürücülere bilgi verildi. İlçe genelinde can ve mal kayıplarının yaşandığı kazaları minimuma indirmek için çalışmalarını sürdüren Jandarma Trafik Timleri, trafik denetimlerinin devam edeceğini kaydetti.