Tarih: 28.08.2019 10:49

CHP’YE 'TAŞ' ATTI

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ Antalya İl Teşkilatı, partinin kurucularıyla buluşma toplantılarına Gazipaşa’da devam etti. AK Parti MKYK Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti eski milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay ve Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan ile birlikte Gazipaşa’da AK Parti’nin kurucularıyla bir araya geldi. Dün saat 14.30’da parti binasında yapılan toplantıya, İlçe Başkanı Ali Doğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Avcı, ilçe yönetimi ve AK Parti kurucuları ev sahipliği yatı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Taş, AK Parti’nin 18 yılda yaptığı icraatları ele alıp, yeni dönemde yapılması planlanan çalışmaları masaya yatırdı.

 

 “EMEĞİNİZ ÇOK FAZLA”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı doğrultusunda, partinin kuruluşlunda görev almış kişilerle bir araya gelip onlarla istişarelerde bulunduklarını dile getiren Taş, “Bizde ekibimizle birlikte sizlerle bir araya gelmek için Gazipaşa’ya geldik. Biz AK Parti olarak çok güçlü, çok büyük bir aileyiz. Partimiz 2001 yılında kuruldu. Bugün partimiz 18 yaşında. Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz hafta partimizin bundan sonraki gidişatıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Bizde milletvekillerimizle birlikte Ankara’daydık. Bu noktada biz şunu söylüyoruz. AK Parti’nin kuruluşunda emeği olan arkadaşlarımızın partimizin bu günlere gelmesinde emeği çok fazla. Bu bizim için çok önemli” dedi.

 

“2023, 2053 VE 2071 HEDEFLERİNE ODAKLANDIK”

 

AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine odaklandığını dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, “Partimiz 2001 yılında kurulduğu zaman 2002 yılında girmiş olduğu ilk seçimde Antalya’da yüzde 21 oy aldı. Bugün geldiğimiz noktada oylarımızı ciddi bir şekilde arttırıp Cumhur İttifakı oy oranımızı yüzde 46’nın üzerine çıkarttık. Antalya’da oy oranımız yüzde 50’lere ulaştı. Biz bundan sonraki süreçte AK Parti olarak, hem mevcut tabanımızı muhafaza etmek hem de bize Antalya’da oy veren yüzde 46.3’ü muhafaza edip, o arkadaşlarımızla irtibatı güçlendirip ardından 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine nasıl gideriz onun çabası içinde olacağız” ifadelerini kullandı.

 

“ANTALYA VE GAZİPAŞA’YA GÜZEL HİZMETLER YAPTIK”

 

AK Parti hükümetinin Gazipaşa ve Antalya’ya güzel hizmetler yaptığını ifade eden Taş, “Biz bildiğiniz gibi Antalya’da, Gazipaşa’da çok güzel hizmetler yaptık. Antalya’da AK Parti iktidara geldiğinde bir tane duble yol yoktu. Hatırlayın Alanya-Antalya yolu yarısı tamamlanmış, yarısı tamamlanmamış durumdaydı. AK Parti; Antalya’da barajlar, yollar, havalimanları inşa etti. Gazipaşa’da havalimanı yoktu. Antalya Havalimanı çok kullanışsız bir durumdaydı. Hamdolsun iktidarımızla birlikte, sizin emeklerinizle birlikte sizin gayretleriniz birlikte Antalya ve Gazipaşa güzel hizmetler aldı. Biz hizmet noktasında Türkiye’de cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetleri sizlerin desteğiyle yaptık. Bunlar yeterli mi? Tabi ki de yeterli değil?” diye konuştu.

 

“BİRBİRİMİZİN KUYUSUNU KAZMADIK”

 

Yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadeler kullanan Taş, AK Partili il ve ilçe başkanlarının birbirlerinin kuyusunu kazmadığını iddia etti. Taş, “24 Haziran ve 31 Mart seçimlerinden sonra bir şunu gördük. Hem hizmet edeceğiz, hem de gönülleri alacağız. Bizim değer partilerden farkımız şu: Biz partimize emek vermiş bir arkadaşımızı, zor gününde mutlu gününde hep yanında olduk. Bizim il ve ilçe başkanlarımız, hiçbir zaman birbirinin kuyusunu kazmadı. Her zaman beraber oldular. Bizim amacımız ülkeye millete hizmet etmek. Cumhurbaşkanımızın söylediği çok güzel bir söz var; 'Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.' AK Parti yani bizler, torunlarımıza, yarınlarımıza çok güzel eserler bırakıyoruz. Bugün Recep Tayyip Erdoğan ismi Türkiye tarihine altın harflerle kazınmıştır. Hiç kimse Recep Tayyip Erdoğan ismi Türkiye’den, Türkiye Cumhuriyeti’nin üzerinden indiremeyecektir. Yapmış olduğu hizmetler, yapmış olduğu devrimlerde sizlerin çok büyük emekleri vardır. Bu anlamda bizde, partimiz bundan sonraki süreçte hedeflerine emin adımlarla gitsin diye bu toplantıyı icra ettik. Sizler bizim için önemlisiniz ve değerlisiniz” dedi.

 

“MİLLET İTTİFAKINI YÜZDE 50’YE DÜŞÜRDÜK”

 

24 Haziran seçiminde yüzde 57 oy alan Millet İttifakı’nın oy oranını son seçimde yüzde 50’ye düşürdüklerini söyleyen İl Başkanı Taş, “Biz 2002 yılından 2019 yılına kadar girmiş olduğumuz tüm seçimlerde oyumuzu yükselterek bu günlere geldik. Karşı blokta yer alan partilerin 24 Haziran seçimlerinde yüzde 57 oy oranı vardı. Bugün biz Millet İttifakını yüzde 50’ye düşürdük. Gazipaşa oyunu arttıran ilçeler arasında üçüncü sırada. Biz oylarımızı arttırdık Gazipaşa’da ve Büyükşehir’de sonuç alamadık ama bu bir seçimdir. Sefer bizim, zafer Allah’ın. Biz seferden sorumluyuz. Biz hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Karşımızdaki bloğa bir bakın. Yüzde 57 oyları vardı. Son seçimde yüzde 50.6 ile kazandılar” değerlendirmesinde bulundu.

 

“HİÇBİR İŞ YAPMAYACAKLAR”

 

Konuşmasının son bölümünde CHP’li vatandaşlar ve yöneticilerin tepkisini çekecek açıklamalarda bulunan Taş, Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi’nin yeni dönemde bir çivi dahi çakamayacağını iddia etti. “Yaptıkları tek iş dedikodu” diyerek CHP’lileri eleştiren Taş, “2014-2019 yılları arasında Menderes Türel ve Adil Çelik başkanlarımızın yaptığı hizmetler ortada. Bakanımız ve milletvekillerimizin desteğiyle Gazipaşa ve Antalya çok güzel hizmetler aldı. Şu andaki mevcut zihniyet, hem Gazipaşa’yı kazanan hem de Büyükşehir’i kazanan CHP zihniyeti bir çivi dahi çakmayacaklar. Hiçbir iş yapmayacaklar. Bunun yanında borç edebiyatı yapıyorlar. Bir de yaptıkları tek iş dedikodu.  Seçimi kazanlı 5 ay oldu. Antalya’da bir tek çivi çakmadılar. Biz 2014 yılında seçimi kazandığımızda 3 tane köprülü kavşağın temelini atıp inşaatını bitirmek üzereydik. Bu noktada hem Gazipaşa hem de Büyükşehir’in yapacak olduğu hiçbir şey yok. 5 aydır olsaydı yaparlardı. Bizim farkımız bu” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan, toplantının devam ettiği dakikalarda toplantıya Milletvekili İbrahim Aydın da dahil oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —