KADER MAHKUMLARI SAHİLİ TEMİZLEDİ

GAZİPAŞA Belediyesi ile Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı Alanya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında başlatılan proje kapsamında 8 hükümlü Koru Sahili’nde bulunan fidanlık bölgesinde çevre temizliği yaptı.

GÜNCEL 28.08.2019 10:45:11 0
KADER MAHKUMLARI SAHİLİ TEMİZLEDİ

Gazipaşa’da, denetimli serbestlikten yararlanan 8 hükümlü çevre temizliği yaptı. Gazipaşa Belediyesi ile Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı Alanya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında başlatılan ' 'Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi' kapsamında yapılan çevre temizliği, dün saat 10.30’da Koru Mahallesi fidanlık bölgesinde yapıldı.  Programa,  Denetimli Serbestlikten yararlanan 8 hükümlünün yan ısıra Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ve Cumhuriyet Başsavcılığı Alanya Denetimli Serbestlik Müdürü Yılmaz Örs katıldı. Farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen programda hükümlüler sahilin çevre temizliğini yaptı.

 

“PROJEMİZİN GAZİPAŞA’MIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Alanya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi ortak proje’ kapsamında denetimli serbestliğe çıkan kader mahkumu arkadaşlarımız ile birlikte çevre temizliği yapacağız. Temiz çevre temiz toplum, her yönüyle çok önemlidir. Amacımız toplumda bir farkındalık yaratmak, çevre bilincini yerleştirmek ve bizden sonraki nesillere güzel bir çevre bırakmak. Ben bu projeyi öncülük eden başta denetimli serbestlik müdürlüğümüz olmak üzere,  emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara ve kader mahkumu arkadaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ediyorum. Projemizin Gazipaşa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“TÜM ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Topluma faydalı olabilmek adına böyle proje başlattıklarını dile getiren Alanya Denetimli Serbestlik Müdürü Yılmaz Örs, “Gazipaşa’da belediyemizle birlikte temizlik faaliyetine katıldık. Amacımız toplum içerisinde faydalı olabilmek için çaba göstermektir. Burada bugün faaliyet gösteren 8 arkadaşımız görevli olarak bulunmakta. Toplu olarak çalışmanın faydalı olacağını göstermek amacıyla bugün burada bulunduk. Ne kadar faydalı bir iş yaptığımızı göstermek bizim için önemli oldu. Başta belediye başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri desteklediniz, yardımcı oldunuz. Geldiğiniz için sağ olun” şeklinde konuştu.