ŞUHUTLU SPORCULARI MİSAFİR ETTİK

Geçtiğimiz hafta Afyon'un Şuhut ilçesinden Gazipaşa'ya kamp ve eğitim için gelen karate ve tekvando öğrencileri, Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu’nun pansiyonunda konakladı.

SPOR 28.08.2019 10:42:20 0
ŞUHUTLU SPORCULARI MİSAFİR ETTİK

ŞUHUT Belediyesi'nin desteği, ilçemizin eski Şuhut’un ise yeni Kaymakamı olan Nurullah Kaya'nın öncülüğünde, Şuhut Altyapı Spor Kulübü’nden yaklaşık 30 kişilik öğrenci grubu kamp için geçtiğimiz hafta ilçemize geldi. Gazipaşa’da yaklaşık 1 hafta kamp yapan öğrenciler, ilçeyi gezme fırsatı da buldu. Antrenmanlarını tamamlayan öğrenciler hafta sonu ilçeden ayrıldı.

 

HEM GEZDİLER HEM ANTRENMAN YAPTILAR

 

Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yunus Koç, “Afyon'un Şuhut ilçesinden Gazipaşa'ya kamp ve eğitim için gelen karate ve tekvando öğrencilerini okulumuz pansiyonunda bir hafta misafir ettik. Şuhut Belediyesi'nin desteği ve ilçemizin eski Şuhut'un ise yeni Kaymakamı Sayın Nurullah Kaya'nın öncülüğünde, Şuhut Altyapı Spor Kulübü sporcularından yaklaşık 30 kişilik öğrenci grubu kamp için geçen hafta ilçemize geldiler. Okulumuz pansiyonunda yaklaşık bir hafta boyunca konaklayan ve kamp yapan sporcular,  hem Gazipaşa'yı gezdiler hem de antrenmanlarını sürdürdüler. Başarılı ve sağlıklı bir şekilde programlarını tamamlayan sporcular, cumartesi günü de ilçemizden ayrıldılar” dedi.