DOĞAN’DAN 'BİRLİKTE YAPALIM' ÇAĞRISI

Gazipaşa ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Doğan, “Gelin el ele verelim, Gazipaşa’mızı daha ilerilere götürelim” diyerek ilçemizdeki yetkililere seslendi.

GÜNDEM 26.08.2019 11:16:22 0
DOĞAN’DAN

AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’un Alanya ve Gazipaşa için önemli hizmetlere katkı sağladığını söyleyen Doğan, hükümetin Gazipaşa’da başlattığı projeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi. Gazipaşa halkı için Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesi ile uyumlu çalışmaya hazır oldukları mesajını veren Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, Ülke genelinde Kaz Dağları’yla ilgili algı yönetimi oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çekti. Cemburak Özgenç’in, Kaş’la Gazipaşa arasında feribot seferi yapılması yönündeki önerisini ütopik bir proje olarak değerlendiren Doğan, Gazipaşa’daki yetkililere seslenerek, “Gelin el ele verelim, gerçekçi projelerle Gazipaşa’mızı daha ilerilere götürelim” dedi.

 

“HÜKÜMETİMİZİN BAŞLATTIĞI PROJELERİN TAKİPÇİSİYİZ”

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’un Alanya ve Gazipaşa için önemli hizmetlere katkı sağladığını söyleyen AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, “Hükümetimizin başlattığı projelerin takipçisiyiz. Sayın bakanımız, bizi hiçbir zaman eli boş göndermedi. Bakanımız Gazipaşa’nın, Alanya’nın, Antalya’nın ve hatta ülkemizin gururu oldu. Gazipaşa’dan kendisine bir proje götürdüğümüz zaman bizzat kendisi ilçemiz için seferber oldu. Onun için bakanımızın sözü bizim için senettir. Baraj ve risaleye hatları için başlatılan projelerin kısa zamanda bitirileceğini umuyoruz. Gazipaşa Anamur arasında devam eden tünel çalışmalarının en kısa zamanda bitirileceğini, sahil yolunun istenilen kaliteye ve seviyeye ulaştırılacağına inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

 

“BİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIZ”

 

Gazipaşa halkı için Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesi ile uyumlu çalışmaya hazır oldukları mesajını veren Doğan, “Turizmle ilgili konularda Ankara’da bakanımızla yaptığımız görüşmelerde, Gazipaşa halkı için olumlu adımların atılacağını ve yapılan desteklerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini bizzat kendisi söyledi. Turizm yatırımları ilgili desteklerde,  bizden yardım istenilmesi durumunda Gazipaşa’nın önünü açmak için yardımcı olmaya varız. İlçe ölçekli birçok proje var. Gazipaşa Kültür Merkezi’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı’na devredilmesi halinde bu projeyi bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Yine Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin ek binası için okul yönetimi ve belediyenin görüşme halinde olduğunu biliyoruz. Bu konuda da bize düşen görevi yapmaya hazırız” yorumunda bulundu.

 

“BAKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

 

Yapılan hizmetler neticesinde Gazipaşa’da yurt sorunu kalmadığına vurgu yapan AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, “İlçemizde yurt sonunu bitiyor. KYK yurdu önümüzdeki dönemde bitiyor. Yine Gazipaşa Anadolu Lisesi yanında yapımı tamamlandı. Yetkililerden adlığımız bilgiye göre artık orada son rötuşlar atılıyor. Bizler Gazipaşa halkına yine projeler üretmeye, yeni hizmetler yapmaya varız. Burada kesinlikle bakanımıza, milletvekillerimize ve il başkanımıza çok güveniyor ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Antalya, Alanya ve Gazipaşa dediğimiz zaman her şeyi kenarı bırakan bir bakanımız var. Kendisiyle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

 

“TOPLUMUN PSİKOLOJİSİNİ BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK”

 

Ülke genelinde Kaz Dağları’yla ilgili algı yönetimi oluşturulduğuna dikkat çeken Doğan, “Kaz Dağları maz dağları diyerek algı oluşturup, toplumu manipüle edip gerçek problemleri yönetmek yerine, algı yönetimiyle toplumun psikolojisini, huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Bu konuda toplumu germek yerine, Gazipaşa’ya ne yapabiliriz? Ülkemize ne yapabiliriz? Bunları konuşalım. Turizmde ne yapabiliriz? Gazipaşa’ya başka hangi yatırımları yapabiliriz? Bunları ele alalım. Biz AK Parti olarak kendimize düşen görevleri yapıp vatandaşlara hizmetkar olmak istiyoruz. Bu konuda; Büyükşehir Belediyesi olsun Gazipaşa Belediyesi olsun, hiç birinin önünü tıkamayacağımızı ve Gazipaşa için sonuna kadar elimiz taşın altına koyacağımızı belirtmek isterim. Diğer birimler de bizimle uyumlu çalışırsa, bizlerde onlara uyarız” ifadelerini kullandı.

 

“ÜTOPİK BİR PROJE”

 

Cemburak Özgenç’in Kaş’la Gazipaşa arasında feribot seferi yapılması yönündeki önerisini ütopik bir proje olarak değerlendiren Doğan, “Bunu konuşurken şunu bilmek lazım. Önümüzdeki ayın sonlarında Alanya-Kıbrıs feribot hattı iptal ediliyor. Neden biliyor musunuz? Bu mevsimlerden sonra feribot şirketleri açık denizlerde bu tür projeleri riskli olduğu için dikkate almıyor. Taşucu-Kıbrıs seferleri arada 90 kilometre olmasına rağmen seyreltiliyor. Arkadaşımızın bahsettiği iki noktasının arasında ciddi bir kilometre farkı var. Yani burada hangi güvenlik, hangi detay dikkate alındı böyle bir öneride bulundu bilemiyorum. Ama bu söylediklerini bizi ikna edebilecek şekilde projelendirirse kendisine teşekkür etmeyi ihmal etmeyiz.  Laf olsun diye konuşmamak lazım. Söylediklerimizin altı dolu olması lazım. Bu tarz projelerin kabul edilebilirliği ve uygulanabilirliği yüksek projeler olması gerek. Gelin el ele verelim, gerçekçi projelerle Gazipaşa’mızı daha ilerilere götürelim” şeklinde konuştu.