Tarih: 23.08.2019 10:42

DOĞAN HİZMET PEŞİNDE

Facebook Twitter Linked-in

ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleyi kazanan Demli İnşaat Taah. Tur. Tic. Ltd. Şti. hizmet binası yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Firma yetkililerinden bilgi alan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Emniyetimizin daha sağlıklı koşullarda hizmet verebilmesi için hükümetimizin her alanda yaptığı hamlelerin bir örneği olarak emniyet binamız yapılmakta. Allah’ın izniyle her türlü birimiyle, içeriğiyle, planlamasıyla Gazipaşa’ya yakışır bir emniyet binası olacağını düşünüyorum.  Görüştük, teknik bilgi de aldık. Depreme dayanıklılık açısından, alan-hacim açısından hem yeterli hizmet verebilecek hem de birimlerin sayısı açısından ilçemize yakışır bir bina olacak. Nasıl ki Gazipaşa Adalet Sarayı’nı, Gazipaşa Devlet Hastanesi’ni, Gazipaşa Fen Lisesi’ni yaptık, Anadolu liselerini yaptık, nasıl ki barajı yaptık, nasıl ki tünelleri yaptıysak emniyet binamızı da tamamlayacağız” dedi.

 

“HİZMETLERİN TAKİPÇİSİYİZ”

 

Gazipaşa’ya yapılacak hizmetlerin takipçisi olduğunu kaydeden Doğan, “Yeni hizmetleri de Gazipaşa’ya kazandırmaya devam edeceğiz. Sayın bakanımızın, milletvekillerimiz, il başkanımız hizmetlerin takipçisi, Gazipaşa’da da ben takipçisiyim. Uyum içinde çalışıyoruz. Hiçbir telefonumuzu es geçmiyorlar.  Aktardığımız bütün sorunları başta bakanımız olmak üzere her biri çözmek için seferber oluyor.  Her birine müteşekkiriz. Gazipaşa’ya yeni hizmetler, güzellikler ve altyapı, üstyapı, üniversite binası, barajlar, göletlerle ilgili bütün girişimleri AK Parti İlçe Başkanı olarak yapmaya hazırım. Bu konuda da kesinlikle kararlıyız. Üzerimizdeki görevi ne zamana kadar taşırız onu Allah bilir ama bu görev bizde olduğu müddetçe vatandaşın hizmetkârı olmaya devam edeceğim. Bugünde emniyet binamızın yapımı aşamasında hizmet veren işçi kardeşlerimizi ziyaret edip kolay gelsin dedik” diye konuştu.

 

Başkan Doğan, firma yetkililerine ve çalışan personele teşekkür ederek inşaat alanından ayrıldı. D400 Karayolu üzerindeki alanda yapımı süren Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının temeli 13 Mart’ta atılmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —