FENERBAHÇE’YE GAZİPAŞALI ANTRENÖR

Alanya Belediyespor'da antrenör olarak görev yapan Gazipaşalı Ulaş Ulusoy, Fenerbahçe Spor Kulübü'nden gelen davet üzerine Fenerbahçe'ye transfer oldu.

SPOR 22.08.2019 11:38:35 0
FENERBAHÇE’YE GAZİPAŞALI ANTRENÖR

ALANYA Belediyespor'da antrenör olarak görev yapan Gazipaşalı Ulaş Ulusoy, ilçemizi gururlandıracak bir transfere imza atıyor. Alanya Belediyespor'da çalıştığı dönemde başarılarıyla büyük kulüplerin dikkatini çeken Antrenör Ulusoy, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Geçtiğimiz yıl da Fenerbahçe Spor Kulübü’nden teklif alan ancak kendi dışında gelişen olaylar nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Ulusoy’a, bu yıl da Fenerbahçe’den davet geldi. Fenerbahçe’nin teklifini geri çevirmeyen Ulaş Ulusoy, ilk olarak Fenerbahçe Spor Kulübü Sportif Direktörü Damien Comolli ile görüştü. Transferi konusunda Comolli ile el sıkışan Ulaş Ulusoy, önümüzdeki hafta Fenerbahçe Spor Kulübünde U12 yaş grubu teknik sorumlusu olarak göreve başlayacak.

 

“BAŞARILI OLMAK İSTİYORUM”

 

Alanya Belediyespor’da yakaladığı başarıları Fenerbahçe’de arttırarak devam ettirmek istediğini dile getiren Ulusoy, gazetemize transfer süreciyle ilgili bilgi verdi. Fenerbahçe’den geçen yıl da teklif aldığını söyleyen Ulusoy, “Geçen sene teklif olmuştu ama benim dışımdaki sebeplerden dolayı iş olmadı. Bu sene yine davet ettiler. Comolli ile görüştük ve anlaşma sağladık. Kulüpte, U12 yaş grubu teknik sorumlusu olarak görev yapmayı kabul ettim. Önümüzdeki pazartesi ve ya salı günü İstanbul’a gidiyorum” dedi.

 

“ANNE VE BABAMDAN HABERSİZ FUTBOL OYNUYORDUM”

 

Ailesinden izinsiz antrenman ve maçlara çıktığını söyleyen Ulusoy, “Ben lisede, üniversiteye hazırlık yaparken hep anne ve babamdan habersiz antrenman ve maçlara giderdim. 5 dakika süre aldığımda benden mutlusu olmazdı. Futboldan hiç vazgeçmedim, hep uğraştım çabaladım. Futbolculuk hayatım çok uzun süremedi. Sonrasında hep antrenörlük hedefim oldu. Benim ilk görev yerim Gazipaşaspor’du” ifadelerini kullandı.

 

“FENERBAHÇE’DE GÖREV YAPMAK HAYALİMDİ”

 

“Her daim ilkelerimden ve hedeflerimden vazgeçmedim”  diyen Ulaş Ulusoy, “Her daim yeni şeyler öğrenmek için uğraştım. Fenerbahçe’de görev yapmak her zaman benim hayalimdi. Bu hayalin gerçekleşmesi çok zor ve uzaktı ama imkansız değildi. Eğer bu hayatta hayallerinizi gerçekleştirmek adına; kendinizi geliştirip, eğitime, gelişime, değişime açık bir insan olabilirseniz o hayal gelip sizi hiç ummadığınız bir anda buluyor. Benimde başıma böyle güzel bir olay geldi. Mutlu ve gururluyum ki, Türkiye’nin en büyük kurumsal kulübü Fenerbahçe’den böyle bir teklif geldi” değerlendirmesinde bulundu.

 

GAZİPAŞALILARA SPOR YAPIN TAVSİYESİ

 

Gazipaşa halkına spor yapın tavsiyesinde bulunan Ulusoy, “İnşallah elimden geleni en iyi şekilde yapacağım. Gazipaşa’da yaşayan herkese de sporun hiçbir zaman kaybettirmeyeceğini, planlı ve programlı bir hayat içinde her zaman kazandıracağını söylemek isterim” şeklinde konuştu.

 

ULAŞ ULUSOY KİMDİR?

 

Çığlık’lı bir baba ve Esenpınar’lı bir annenin çocuğu olan Ulaş Ulusoy, 14 Ekim 1984 tarihinde Gazipaşa’da doğdu. İlköğretimini İstiklal İlköğretim Okulu’nda, liseyi Gazipaşa Lisesi’nde tamamlayan Ulusoy, 2004-2008 yılları arasında Aksaray Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde antrenörlük eğitimini tamamladı. Gazipaşa ve Alanya’da çeşitli takımlarda antrenörlük yapan Ulusoy, evli bir çocuk babası.