CHP’DEN CEVDET BAĞCA SÜRPRİZİ

CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı, patinin kuruluş yıldönümünü Cevdet Bağca konseriyle kutlayacak.

GÜNCEL 19.08.2019 11:06:39 0
CHP’DEN CEVDET BAĞCA SÜRPRİZİ

ULU önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 9 Eylül 1923’te siyasi faaliyetlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 96’ncı kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. CHP’nin kuruluş yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Gazipaşa’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 9 Eylül günü saat 10.00 gibi Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtına CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı tarafından çelenk sunulacak. CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak. Partililer burada CHP’nin 96’ncı kuruluş yıldönümü pastasını kesecek.

 

CHP’NİN SÜRPRİZİ CEVDET BAĞCA

 

CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı, patinin kuruluş yıldönümünü dolayısıyla unutulmaz bir konser gerçekleştirecek. 9 Eylül’de partinin kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan CHP, 10 Eylül akşamı Selinus Sahili’nde Gazipaşa Belediyesi’nin hizmete açtığı Halk Büfe’de özgün müziğin güçlü sesi Cevdet Bağca’yı Gazipaşa halkıyla buluşturacak. Saat 21.00 sahne alacak ünlü sanatçı Cevdet Bağca, Gazipaşa halkıyla sevilen şarkılarını paylaşacak.

 

“96’NCI KURULUŞ YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ”

 

9 Eylül 2019 tarihinde CHP’nin 96’ncı yaşını kutlayacağını dile getiren CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde 9 Eylül 1923’te siyasi faaliyetlerine başlayan partimiz 9 Eylül’de 96’ncı kuruluş yıldönümünü kutlayacak. Partimiz, kurulduğu günden bu yana Türk demokrasisinin sönmeyen meşalesi olmuştur. Partimiz 96 yıldır demokrasinin, insan haklarının, emekçilerin ve laikliğin yıkılmaz kalesi olmuştur ve sonsuza kadar olmaya da devam edecektir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da partimizin 96’ncı kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlayacağız. Bu çerçevede özgün müziğin en önemli sanatçılarından biri olan Cevdet Bağca’yı Gazipaşalı hemşehrilerimizle buluşturacağız. 10 Eylül’de herkesi Selinus Sahili’nde bulunan Halk Büfe’ye davet ediyorum” şeklinde konuştu.