VEDA MESAJI

Son yayımlanan kararname ile mülkiye müfettişliğine atanan Kaymakam Ali Sakar, ilçeye veda etti. Kaymakam Sakar, veda mesajında Gazipaşalılara olan sevgisini dile getirerek helallik istedi.

GÜNCEL 16.08.2019 10:38:13 0
VEDA MESAJI

GAZİPAŞA’DA yaklaşık bir yıldır görev yapan Kaymakam Ali Sakar, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile mülkiye müfettişliğine atandı. Mülkiye müfettişliği görevi nedeniyle önümüzdeki günlerde Gazipaşa’dan ayrılacak olan Kaymakam Sakar, ilçeye veda etti. Kaymakam Sakar, Gazipaşalıları çok sevdiğini söyleyerek helallik istedi.

 

“GAZİPAŞA’YI UNUTMAYACAĞIM”

 

Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar, “Gazipaşa’da bir yıllık görev süremizin hemen ardından mülkiye müfettişliğine atanmamız hesabiyle,  ilçeden önümüzdeki günlerde ayrılacağız. Gazipaşa hakikaten hayatımda unutamayacağım, çok sevdiğim yerlerden birisi oldu. Hem ailemin hem benim son derece mutlu olduğumuz, mutlu geçirdiğimiz bir yıl oldu. Gazipaşa’nın insanını da coğrafi olarak bölgesini de çok sevdik.   Bazen eşimle konuşuyoruz o da ‘Niye mülkiye müfettişliğine başvurdun, ne güzel Gazipaşa’yı hepimiz sevmiştik devam etseydik’ diyor.  Ama bazen görevle alakalı bir plan yapmanız gerekebiliyor. Önümüzdeki süreçte Ankara’da devam edelim diye bir plan yapmıştık. Bu planlama sonucunda da Ankara’ya gidiyoruz” dedi.

 

“GAZİPAŞALILARI ÇOK SEVDİM”

 

Gazipaşalılardan helallik isteyen Kaymakam Sakar, kendisinin ilçe halkından memnun bir şekilde ayrıldığını dile getirerek, “Bütün Gazipaşalılardan helallik istiyorum, hepsinden çok çok memnun bir şekilde ayrılıyorum. Ben Gazipaşalıları çok sevdim. İnşallah Gazipaşalılar da bizden memnun bir şekilde alnımızın akıyla buradan ayrılmak nasip olur. Tüm Gazipaşalı hemşerilerimin bu vesileyle geçmiş bayramlarını bir kez daha kutluyorum, önümüzdeki dönem içerisinde de kendilerine huzur dolu, sağlıklı nice yıllar, nice bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Kaymakam Sakar’ın Pazartesi günü ilçeden ayrılması beklenirken, Gazipaşa’nın yeni kaymakamı Cemil Öztürk’ün 30 Ağustos tarihine kadar göreve başlaması bekleniyor.