AKPAB HALİL MUTLU’YU AĞIRLADI

Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu ve ekibi, Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonunu Halil Mutlu’yu Alaiye Resort Otel’de ağırladı.

GÜNCEL 15.08.2019 10:48:22 0
AKPAB HALİL MUTLU’YU AĞIRLADI

KARİYERİNDE, 3 kez olimpiyat şampiyonu, 5 kez dünya şampiyonu, 10 kez Avrupa şampiyonu olan eski milli halterci Halil Mutlu, Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği (AKPAB) Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu ve ekibinin konuğu oldu. Alaiye Resort Otel’de ağırlanan Mutlu, yerli müşteriler ve otel çalışmaları tarafından büyük ilgi gördü. Yusuf Akarsu, Mehmet Şirin İlhan, Hüseyin Gilik, Ahmet Özkaya, Ahmet Baş, Yusuf Yiğit ve Yahya Ege gibi başarılı isimlerden oluşan AKPAB Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu’nun ekibi, eski milli halterci Halil Mutlu’nun başarılarını mutfağa da yansıttı. Mutlu için özel mönü çıkaran ekip, Halil Mutlu’nun halter kaldırırken çekilmiş resimlerini, kabak ve karpuzların üzerine oyma olarak işledi. AKPAB ekibi ve Alaiye Resort Otel çalışanları tarafından güzel bir şekilde ağırlanan Mutlu, hem AKPAB Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu ile ekibine hem de Alaiye Resort Otel çalışanlarına teşekkür etti.

 

AKPAB Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu ise, “3 kez olimpiyat şampiyonu, 5 kez dünya şampiyonu, 10 kez Avrupa şampiyonu olan bir efsaneyi otelimizde ağırlamaktan büyük onur duyduk” dedi.