ÖZÇELİK’TEN BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

Gazipaşa kamuoyunda ismi CHP ilçe başkan adaylığı için konuşulan Diş Hekimi Özçelik, kongrede aday olmayacağını açıkladı.

SİYASET 10.08.2019 14:23:28 0
ÖZÇELİK’TEN BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP), yılsonunda kongreye gitmeye hazırlanıyor. Kongrenin gündeme geldiği ilk günden bu yana Gazipaşa kamuoyunda birçok isim konuşuluyor. Gazipaşa’da vatandaşlar arasında ismi başkan adayları arasında konuşulan Diş Hekimi Murat Özçelik, kongrede aday olmayacağını açıkladı. Kamuoyunda konuşulanları basından öğrendiğini dile getiren Özçelik, “Sade bir üyesi olmaktan onur duyduğum, geçmiş dönemlerde her kademesinde büyük bir zevkle görev yaptığım partimde, ismimin ilçe başkanlığı adayları arasında geçmesini basından öğrenmiş bulunmaktayım” dedi.
 

“BÖYLE BİR KARARIM YOK”
 

“Böyle bir düşüncemin ve kararımın kesinlikle olmadığını öncelikle belirtmek isterim” diyen Özçelik, “Bu görevi yapıyor olan bir ilçe başkanımız zaten var. Genel merkezimiz kongre takvimini henüz açıklamadı. Kongrelerin ertelenme ihtimallerinden de bahsediliyor. Sonuçta Genel merkezimiz kongre takvimini açıkladığında bu süreç başlar. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkeye demokrasi getiren partidir. Bu da bir demokrasi yarışıdır, hizmet yarışıdır. Parti tabanımız sandıkta kimi taktir ederse başımızın üstünde yeri vardır. Bize düşen görev, dün olduğu gibi bugünde, yarında partimizin başarısı için mücadele etmektir. Kongre sürecinde aday olacak olan arkadaşlarımın hepsine bu vesile ile başarılar dilerim” şeklinde konuştu.