ÇINAR KARADENİZ’İ GEZDİRECEK

Çınar Derneği, 23-31 Ağustos tarihleri arasında düzenleyeceği Karadeniz turuyla, Gazipaşalı vatandaşlara Karadeniz’i gezdirecek. Geziden elde edilecek gelir şehit aileleri için harcanacak.

GÜNCEL 10.08.2019 12:48:46 0
ÇINAR KARADENİZ’İ GEZDİRECEK

ÇINAR Gazipaşa Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kültür ve turizm gezileri devam ediyor. Dernek Başkanı Yunus Koç ve yönetimi, tarafından düzenlenen gezilerde ilçe halkı, tarihi ve turistik mekanlar hakkında bilgi sahibi oluyor. ÇINAR Gazipaşa Eğitim Kültür Ve Dayanışma Derneği tarafından 8 gün 7 gece sürecek olan Orta ve Doğu Karadeniz gezisi düzenleniyor. 23-31 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek geziye katılmak isteyenler kişi başı bin 500 TL, 0-12 yaş arası çocuklardan ise bin TL alınacak. Gezi kapsamında, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize,  Erzurum, Erzincan, Sivas, Batum, Gürcistan ve Kapadokya’da tarihi ve turistik yerler gezilecek. Gezi, şehit aileleri yararına düzenlenecek.

 

DOLU DOLU GEZİ PROGRAMI

 

Düzenlenecek gezi, 23 Ağustos Cuma günü başlayacak. Gazi kapsamında ilk ziyaret edilecek il Şehzadeler Diyarı olarak bilinen Amasya’ya olacak. Geziye katılanlar Amasya’nın doğal ve tarihi güzelliklerini gezme imkanı bulacak. Gezinin ikinci günü, Samsun, Ordu ve Giresun şehirleri ziyaret edilecek. Samsun’da Bandırma Vapuru Müzesi ve önemli turistik yerleri ziyaret edecek olan tur kafilesi, ardından Ordu’ya geçecek. Ordu’nun ardından Giresun’a hareket edecek kafile, geceyi Kümbet Yaylasında geçirecek.

 

GÜRCİSTAN’A GİTME FIRSATI

 

Kafile, gezinin 3.gününde Giresun’dan Trabzon’a hareket edecek. Trabzon’da geceleyecek olan tur kafilesi, gezinin 4.gününde Trabzon’un meşhur Uzungöl’ünü gezecek. Tur kafilesi 4.gece ise Rize’ye bağlı Ayder Yaylasında oksijen depolayacak. Geziye katılan vatandaşlar 5.gün Gürcistan’a geçerek Batum şehrini gezme imkanı bulacak. Tur kafilesi, 6. gün Erzurum ve Erzincan, 7.günü Sivas, 8.gün ise Kapadokya ziyaretleriyle geziyi tamamlayacak.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27