EMRE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN YOLA ÇIKTI

Badminton milli takımı oyuncusu Emre Çelik, Bulgaristan’da düzenlenecek Avrupa şampiyonasında milli marşımızı okutmak için Bulgaristan’ın Pazardzhik şehrine gitti.

SPOR 6.08.2019 10:01:15 0
EMRE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN YOLA ÇIKTI

BADMİNTON sporunda gösterdiği başarılarla adını milli takıma yazdıran Emre Çelik, Gençler Badminton Uluslararası Şampiyonası’na katılmak için Bulgaristan’a gitti. Antalya’da, kendi branşında tek milli sporcu olan Gazipaşalı Emre Çelik, Bulgaristan’ın Pazardzhik şehrinde 8-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonada mücadele edecek. Dün Bulgaristan’a giden milli sporcu, Avrupa şampiyonu olmayı hedefliyor. Türkiye’ye ve Gazipaşa’ya başarılarla dönmek istediğini dile getiren Emre, herkesten destek ve dua beklediğini ifade etti.

 

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYOR

 

Gazipaşa’da Badminton Antrenörü Yusuf Ateş’in çalıştırdığı genç sporcu Emre Çelik, şampiyonada milli marşımızı okutarak, ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmek istiyor. Hedefinin Avrupa şampiyonu olduğunu söyleyen Emre, “8-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonada mücadele etmek için milli takımla birlikte Bulgaristan’a gidiyorum. Orada yapılacak şampiyondan ülkemi ve Gazipaşa’yı gururlandırarak ayrılmak istiyorum. Bu süreçte herkesin bana destek olmasını bakliyorum. Benim için dua etsinler. Tek hedefim; şampiyonda birinci olup, milli marşımızı okutarak bayrağımızı göndere çekmek” şeklinde konuştu.

 

“EMRE ÇOK İYİ HAZIRLANDI”

 

Gazipaşa’da Emre’yi şampiyonaya hazırlayan Badminton Antrenörü Yusuf Ateş, Emre’nin başarılı sonuçlarla yurda döneceğini dile getirdi. Emre’nin turnuvaya çok iyi hazırlandığına vurgu yapan Ateş, “Emre, bu şampiyonada başarılı sonuçlar elde edecek kapasite ve kalitede bir sporcu. Biz kendisine sonuna kadar güveniyoruz. Emre’ye başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan, Emre’nin hala bir sponsor desteğine ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyen Ateş, Emre’nin sponsor desteği ile daha başarılı işlere imza atabileceğine vurgu yaptı.