SELÇUK CAN UNUTULMADI

Gazipaşa’da, badminton antrenörlüğü yapan Yusuf Ateş, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkılarıyla geçtiğimiz yıl zıpkınla balık avlarken hayatını kaybeden Selçuk Can Polat anısına badminton turnuvası düzenle

SPOR 6.08.2019 09:59:48 0
SELÇUK CAN UNUTULMADI

GAZİPAŞA’DA geçtiğimiz yıl 8 Ağustos’ta zıpkınla balık avlarken hayatını kaybeden badminton sporcusu Selçuk Can Polat anısına badminton turnuvası düzenledi. Badminton Antrenörü Yusuf Ateş önderliğinde, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen turnuvada dün final heyecanı yaşandı. Gazipaşa Kapalı Spor salonunda yapılan turnuvada birbirinden iddialı sporcular mücadele etti. Çeşitli yaş grupları arasında düzenlenen turnuvanın final müsabakasına Gazipaşa Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Tan Doğan,  Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gazipaşa Malmüdürü Cavit Özer, Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Nazan Durak Özçelik, Gazipaşa Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ali Cennet Çetinkaya, Gazipaşa Meteoroloji Müdürü Faruk Elbengili, Gazipaşa Anadolu Lisesi Müdürü ve Eğitim Bir Sen Gazipaşa Temsilcisi Mustafa Gül ve Selçuk Can Polat’ın babası Selçuk Polat katıldı.

 

Çekişmeli geçen müsabakaların ardından, turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri kurum müdürleri tarafından verildi.

 

ATEŞ: HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ

 

Mücadelelerin ardından konuşma yapan Badminton Antrenörü Yusuf Ateş, “Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz öğrencimiz, sporcumuz Selçuk Can Polat anısına güzel bir turnuva düzenledik. Selçuk’un burada bir dönem birlikte mücadele ettiği arkadaşları onun anısına centilmence bir mücadele sergilediler. Kendisini rahmetle anıyoruz. Onu hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

 

POLAT: HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

 

Günün anısına konuşma yapan Selçuk Can Polat’ın babası Selçuk Polat ise, “Geçtiğimiz yıl ağustos ayının 8’inde oğlumu kaybettik. Onun adına düzenlenen bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Söylenecek fazla bir söz yok. Oğlumu unutmadığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi. Yapılan konuşmaların ardından, Selçuk Can Polat’ın resmi olan ve üzerinde ‘unutmadık’ yazılı tişört, Selçuk Can Polat’ın annesine verilmek üzere babasına teslim edildi. Turnuva çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Müsabakalarda dereceye giren sporcular ise şu şekilde:

 

GENÇ KIZLAR

 

Rayen Mustafaoğulları, Elif Güneş, Damla Aksoy, Sıla Polat

 

GENÇ ERKEKLER

 

Emre Çelik, Mehmet Sahiloğulları, Mehmet Batıkan Barışkan, Ali Şakir Gökmen

 

YILDIZ ERKEKLER

 

Ali Arda Uysal, Melih Tekin, Eser Gür, Burak Gilik

 

MİNİK ERKEKLER

 

Emrullah Kırıcı, Talha Torun, Ali Çelik, Ömür Uyar.