GÜNDES’TEN BAŞVURU ÇAĞRISI

GÜNDES Başkanı Yusuf Kileci, burs almak isteyen öğrencilere başvuru çağrısı yaptı.

EĞİTİM 6.08.2019 09:55:14 0
GÜNDES’TEN BAŞVURU ÇAĞRISI

GAZİPAŞA Üniversitelileri Destekleme Derneği (GÜNDES) Başkanı Yusuf Kileci, burs almak isteyen öğrencilere başvuru çağrısı yaptı. Gazipaşa’da ‘Yılın Altın Çocukları’nı seçerek burs vereceklerini belirten GÜNDES Başkanı Yusuf Kileci, bu yılda başarıyı ödüllendireceklerini söyledi. GÜNDES Başkanı Kileci, Gazipaşa'da üniversiteye gitmeye hak kazanmış başarılı çocukları seçerek eğitimleri süresince destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

 

“ÇOCUKLARIMIZI AYRICALIKLI KILACAĞIZ”

 

GÜNDES Başkanı Kileci, 2019 yılı burs başvurularını almaya başlayacaklarını belirterek, “Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından bizde dernek olarak yeni eğitim öğretim yılında burs vereceğimiz öğrencileri belirlemek için 2019 yılı burs başvurularını alacağız. Başvuru için çocuklarımıza bir haftalık süre veriyoruz. GÜNDES olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda üstün başarılı Gazipaşa çocuklarını seçerek onları eğitimleri süresince burs vererek destekleyeceğiz. Çocuklarımızı ayrıcalıklı kılacağız. Onlar Gazipaşa’mızın çocuğu olarak Gazipaşa’mızı daima arkalarında hissederek ayrıcalık yaşayacaklar” dedi.

 

YÜKSEK BAŞARI ŞARTI

 

Burs verecekleri öğrencileri seçerken bazı kriterlerin olduğunu belirten GÜNDES Başkanı Kileci sözlerine şöyle devam etti, “Seçimde yüksek başarı ilk şarttır, başarıyı ödüllendiriyoruz. Çetin bir yarış olacak gibi görünüyor. Bakalım bu yılın Altın Çocukları kimler olacak? Çocuklarımızı ve ailelerini şimdiden kutlar, kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamaları için GÜNDES olarak daima katkıda bulunacağımızı bir kere daha hatırlatır, hepsine sağlıklı ve başarılı bir eğitim hayati dileriz. Burs talepleri için çocuklarımızın 0554 562 57 47 numaralı GÜNDES telefonunu aramaları yeterli olacaktır” dedi.