KURALAR YARIN ÇEKİLİYOR

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bayram hazırlıklarına hız veren Gazipaşa Belediyesi, yarın saat 10.00’da kurban satış alanlarının kurasını çekecek.

GÜNCEL 1.08.2019 11:36:55 0
KURALAR YARIN ÇEKİLİYOR

GAZİPAŞA Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bayram hazırlıklarını sürdürüyor. Belediye her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban satış alanını, satıcıların ve kurban almaya gelen vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda düzenleyecek. Belediye, vatandaşların sorunsuz bir Kurban Bayramı geçirmelerini sağlamak için tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında, her yıl Atatürk Parkı yanına kurulan kurban satış pazarından yer tahsis etmek isteyenlerin başvuru dilekçelerini alan belediye ekipleri, yarın saat 10.00’da Belediye Kültür Merkezi’nde kurban satış alanlarının kurasını çekecek. Kurban Satış yerleri bu yıl 150 TL karşılığında tahsis edilecek.

 

BAŞVURULAR YARIN KURA ÇEKİLİŞİNE KADAR YAPILABİLECEK

 

Gazipaşa Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: “Atatürk Parkı yanında bulunan kurban satış yeri tahsisi ile ilgili başvurular Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne, 26 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek. Kurban satış alanı için başvurularını yapacak vatandaşlara eşit hizmet vermek amacıyla yer tahsisleri, 2 Ağustos 2019 saat 10.00’da Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak kura ile belirlenecek. Kurban Satış yerleri 150,00 TL karşılığında yer tahsisi sağlanacak. Başvurular dilekçe ile Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne yapılabilmektedir.”