JANDARMADAN TRAFİK EĞİTİMİ

Gazipaşa’da sorumluk bölgelerinde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, suç ve suç unsurlarını geçit vermeyen jandarma ekipleri, yaptıkları toplantılarla yayalara ve sürücülere eğitim semineri de veriyor.

EĞİTİM 31.07.2019 10:56:32 0
JANDARMADAN TRAFİK EĞİTİMİ

GAZİPAŞA İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma trafik timleri, sorumluluk bölgelerinde çalışmalarına hız verdi. Sorumluk bölgelerinde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, suç ve suç unsurlarını geçit vermeyen jandarma, ilçemizin çeşitli mahallelerinde yaptığı eğitim seminerleriyle vatandaşlara trafik eğitimi veriyor. Yapılan çalışmalar kapsamında, Kahyalar ve Çobanlar mahallelerinde vatandaşlarla kahvehanelerde bir araya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşlara yaya öncelikli trafik ve motosiklette kask kullanımı konusunda seminer verdi.

YAYA ÖNCELİĞİ VE KASK KULLANIMI KONUSUNDA BİLGİ VERİLDİ

 

Vatandaşlara; Antalya Valiliği himayesinde motosiklet kazalarında ölüm ve yaralanmaların önüne geçmek amacıyla sürücülerin kasksız trafiğe çıkmaması için 'Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var' kampanyası başlatıldığını hatırlatan ekipler, vatandaşlara kask takmaları konusunda uyarılarda bulundu. Kaskın hayat kurtardığına dikkat çeken ekipler, ayrıca İçişleri Bakanlığınca 2019 yılı Yaya öncelikli Trafik yılı olarak ilan edilmesi üzerine, Türkiye genelinde uygulanan ‘Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın’ projesi hakkında vatandaşla bilgi verildi.

 

Öte yandan Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, ilçe genelinde devam eden eğitim seminerlerinin artarak devam edeceğine dikkat çekildi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27