BAYRAM ÖNCESİ DENETİM

Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan üreticilerini ziyaret edilerek, kurbanlıkları kontrol etti.

YEREL 31.07.2019 10:54:39 0
BAYRAM ÖNCESİ DENETİM

GAZİPAŞA Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi üreticileri ziyaret etmeye ve bilgilendirmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla hayvan üreticileri ziyaret edilerek, kurbanlıklar kontrol edildi. Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü veterinerleri tarafından Kurban Bayramına kadar kontrollerin sık sık yapılarak vatandaşın sağlıklı kurbanlık almasını sağlamak için çalışmaların yoğun olarak devam edeceği öğrenildi.

 

PASTANELER DENETLENDİ

 

Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü, ayrıca ilçede faaliyet gösteren tatlı ve pasta imalatı yapan pastane ve unlu mamul üretim merkezlerinde denetim yaptı. Vatandaşların güven içerisinde ve hijyenik koşullarda tatlı satın almalarını sağlamak amacıyla yapılan denetlemelerde ilçede bulunan pastane ve unlu mamul üretim tesisleri kontrol edildi.  Ekipler,  pastanelerin imalathanelerinde yaptıkları denetimlerde; hijyen kurallarına uyulup-uyulmadığına, üretim, depolama, saklama, dinlendirme, paketleme ve etiketleme yapılıp-yapılmadığına dikkat ederken, çalışan personelin de kılık-kıyafeti ve diğer aranan şartları yerine getirip-getirmedikleri kontrol edildi.

 

Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, balıkçılar çarşısı önünde kurdukları stantta vatandaşları, gıda güvenliği, hijyeni gibi konularda bilgilendirdi. Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, “Kurban Bayramı öncesi üreticilerimizi ziyaret etmeye ve bilgilendirmeye devam ediyoruz” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27