İL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA GAZİPAŞALI İSİM

Yerel seçimlerin ardından il ve ilçelerde radikal kararlar alan AK Parti’nin, Antalya İl Kadın Kolları Başkanı olarak Gazipaşalı bir ismi atadığı öğrenildi.

GÜNDEM 29.07.2019 10:10:37 0
İL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA GAZİPAŞALI İSİM

2023’te yapılacak seçimlere 'bambaşka bir AK Parti' oluşturarak katılmayı hedefleyen AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde kaybedilen il ve ilçelerde radikal kararlar alacak. Özelikle İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da son yapılan yerel seçimlerinde ciddi bir hayal kırıklığı yaşayan AK Parti, bu il ve ilçelerinde yeni bir yapılanmaya gidecek. Antalya’da yapılacak değişiklik ilk olarak kadın kollarından başlayacak. AK Parti kulislerinden alınan bir bilgiye göre, AK Parti Antalya İl Kadın Kolları başkanlığında kan değişimi yaşanacak. Yaklaşık iki yıldır AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Tülay Beşkonak Özçay’ın yerine AK Parti tarafından Gazipaşalı bir isimin atandığı öğrenildi.

 

“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE MAZBATASINI ALACAK”

 

AK Parti tarafından Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilecek ismin Avukat Semra Yalçın’ın olduğu öğrenildi. Geçmiş dönem AK Parti Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi ve Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Yalçın’ın, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atandığı ve önümüzdeki günlerde mazbatasını almak için Ankara’ya gideceği bilgisine ulaşıldı. 31 Mart seçimlerinde siyasi olarak her hangi bir adaylığı olamayan ve seçimlerin ardından uzun bir süre evinde dinlenen Semra Yalçın’ın, en kısa zamanda yeni görevine başlayacağı kaydedildi. Ayrıca AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’na ataması yapılan Yalçın’ı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun aradığı ve hayırlı olsun dileklerini ilettiği gelen bilgiler arasında. 

 

DEĞİŞİKLİK SİNYALİNİ CUMHURBAŞKANI VERDİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerinin ardından başlattığı istişare toplantılarına devam ediyor. Çeşitli illerde yapılan toplantılarda yaptığı açıklamalarla 'bambaşka bir AK Parti' oluşturacakları söylemini tekrarlayan Erdoğan, “AK Parti sırça köşklerde siyaset yapan, halka tepeden bakan, kendi çıkarından başka bir şey düşünmeyen, milletin derdiyle dertlenmeyen siyasetçilerin yeri değildir, hiçbir zaman da olmamıştır. Aksini düşünen varsa yanlış yerde olduğunu bilmeli ve derhal kendini sigaya çekmelidir” diyerek yaşanacak değişikliklerin sinyalini vermişti.

 

DOĞAN DEVAM EDECEK

 

Öte yandan, AK Parti Genel Merkezi tarafından il ve ilçe teşkilatlarında da görev değişikliği yapılacağı öğrenilirken, Gazipaşa’da yeni bir atamanın yapılmayacağı kaydedildi. Kulislerde konuşulan bilgiye göre henüz görev süresinde 1 yılı dolmayan Ali Doğan’ın görevine devam edeceği öğrenildi. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27