HAMZA HAMZAOĞLU’NDAN GAZİPAŞA ZİYARETİ

Galatasaray’ın 4. yıldızı kazandığı dönemde sarı kırmızılı takımın teknik direktörlüğünü yapan unutulmaz futbolcu ve başarılı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Gazipaşa'nın Güneyköy Mahallesi'ni ziyaret etti.

GÜNCEL 29.07.2019 10:07:30 0
HAMZA HAMZAOĞLU’NDAN GAZİPAŞA ZİYARETİ

SÜPER Lig’in son şampiyonu Galatasaray’ın 4. yıldızının takıldığı dönemde takımın başında olan unutulmaz futbolcu ve başarılı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Gazipaşa'nın Güneyköy Mahallesi'ni ziyaret etti. Galatasaray’da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan Hamza Hamzaoğlu, haftasonu Gazipaşa’nın cennet köşelerinden Güneyköy Mahallesi’ne gitti. Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, Hamzaoğlu’nu mahallesinde konuk ederek, Antiochia Ad Cragum Antik Kenti ve Karal Koyu başta olmak üzere köyün tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi.

 

“HAMZA HAMZAOĞLU HOCAMIZI AĞIRLADIK”

 

Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, “Köyümüze teşrif ederek ziyarette bulunan Galatasaray'ın eski futbolcusu ve aynı zamanda teknik direktör olan Hamza Hamzaoğlu hocamızı ağırladık. Yaklaşık olarak iki yıldır aile olarak da tanış olduğumuz hocamız köyümüzü, yerlerimizi çok çok beğendi. Ben de şahsi ve Güneyköy Mahalle Muhtarlığı adına misafir etmekten gurur duydum. Bütün köy halkına selamlarını iletti” dedi.

 

HAMZAOĞLU’NDAN ANTİK KENT MESAJI

 

Güneyköy’ü çok sevdiğini ve muhtar Küçükballı ile birkaç yıldır dostluklarının devam ettiğini ifade eden Hamza Hamzaoğlu, “Birkaç yıldır muhtarımızla görüşüyoruz. Dostluğumuz devam ediyor. Bugün de bizi misafir etti,  çok memnun kaldık. Köy de çok güzel. Antiochia Ad Cragum Antik Kenti daha henüz gün yüzüne yeni yeni çıkmaya başlamış çok önemli bir değer. Bayağı bir etkilendik. İnşallah güzel bir şekilde ülkemize kazandırılır. Bu tarihi doku mutlaka korunmalı. Burada çok önemli bir tarih var mutlaka sahip çıkılması lazım” diye konuştu.