DUALAR GÖRGÜLÜ İÇİN

Geçtiğimiz Cuma akşamı, Beyobası Mahallesi’nde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 20 yaşındaki Alihan Görgülü’nün tedavisi, Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor.

GÜNCEL 29.07.2019 10:03:51 0
DUALAR GÖRGÜLÜ İÇİN

GAZİPAŞA’YI üzüntüye boğan kazada ağır yaralanan Alihan Görgülü’nün, sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanı Muammer Dönmez, yeğeni Alihan Görgülü için ilçe halkından dua istedi. Ülkü Ocakları Başkanı Dönmez, sosyal medya hesabından yeğeni Görgülü ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, “Yeğenim için duaya ihtiyacımız var. Geçirmiş olduğu trafik kazasında yoğun bakımda yatan biricik yeğenim için dua edin” notunu düştü.  Çok sayıda kişi, Dönmez’in paylaşımının altına yorum yaparak acil şifalar diledi.

 

KAZANIN GEÇMİŞİ

 

Edinilen bilgiye göre; Geçtiğimiz Cuma akşamı Beyobası Mahallesi’nde bir yakınını ziyaret eden 20 yaşlarındaki Alihan Görgülü, Korubaşı Mahallesi’ndeki evine gitmek için 07 UE 546 plakalı motosikletiyle yola çıktı. Görgülü, Beyobası Mahallesi Camii yakınlarına geldiği esnada Ali Göçer’in kullandığı 07 UF 078 plakalı traktöre çarptı. Çapmanın etkisiyle savrulan Görgülü, kazada ağır yaralandı. Ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne götürülen Görgülü, burada yapılan müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavisi için Alanya’ya sevk edilmişti.