Tarih: 27.07.2019 01:12

YİNE KAZA YİNE MOTOSİKLET

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’nın Beyobası Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Kaza dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Beyobası Mahallesi’nde bir yakınını ziyaret eden 20 yaşlarındaki Alihan Görgülü, Korubaşı Mahallesi’ndeki evine gitmek için 07 UE 546 plakalı motosikletiyle yola çıktı. Görgülü, Beyobası Mahallesi camii yakınlarına geldiği esnada Ali Göçer’in kullandığı 07 UF 078 plakalı traktöre çarptı. Çapmanın etkisiyle savrulan Görgülü, kazada ağır yaralandı.

 

ALANYA’YA SEVK EDİLDİ

 

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri Görgülü’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ağır yaralı olarak ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne götürülen Görgülü’ye burada tıbbı müdahale yapıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavisi için Alanya’da özel bir hastaneye sevk edilen Görgülü’nün durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

 

Jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

 

Öte yandan kazada ağır yaralanan Alihan Görgülü’nün, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanı Muammer Dönmez’in yeğeni olduğu öğrenildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —