ÖZGENÇ, ŞEBNEM’İN ÇAĞRISINA KULAK VERDİ

Lösemi hastası Şebnem Köseoğlu’nun ilik bulunması için sosyal medyadan yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayan Gazipaşa eski Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Alanya’da kök hücre ve kan bağışında bulundu.

GÜNDEM 25.07.2019 23:48:40 0
ÖZGENÇ, ŞEBNEM’İN ÇAĞRISINA KULAK VERDİ

ALANYA Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan lösemi hastası Şebnem Köseoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ilik bağışı çağrısı yaptı. Köseoğlu’nun sosyal medyadan yaptığı çağrısı Alanya ve Gazipaşa’da büyük yankı uyandırdı. Lösemi hastası Şebnem Köseoğlu’nun çağrısına Kayıtsız kalmayan Gazipaşa eski Belediye Başkanı Cemburak Özgenç,  uygun iliğin bulunması adına Alanya’da bulunan Kızılay çadırına giderek hem kök hücre ve kan bağışında bulundu. Kampanyaya katılan Özgenç Gazipaşa halkına çağrıda bulunarak, “Yapmanız gereken sadece Kızılay'a giderek Kök hücre bağışçısı olmak istediğinizi söylemek ve 3 tüp kan vermek. Üstelik nakil işlemi de kan verme gibi çok çok kolay. Bir gün bizim de çok sevdiğimiz, çok yakın bulduğumuz insanların da ihtiyacı olabilir. Lütfen duyarlı olalım” şeklinde konuştu.

 

DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

 

AHEP Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Şebnem Köseoğlu, geçen sene eylül ayında yakalandığı lösemiye karşı savaşını sürdürüyor. Köseoğlu’nun yaptığı çağrının ardından Alanya’da 4 gün sürecek kampanya başlatıldı. Alanya’da,  Atatürk Anıtı önünde kurulan Kızılay çadırına kök hücre bağışı için Alanya ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlar davet edildi.  halkı davet edildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanı sıra STK başkanları ve siyasi parti temsilcileri kampanyaya destek verdi. Sosyal medya üzerinden yapılan kampanyalara ise destek çığ gibi büyüdü.