TROPİKAL MEYVE KOOPERATİFİ AÇILIYOR

Türkiye’de kendi alanında ilk olma özelliğini taşıyan S.S. Tropikal Meyve Üretim ve Pazarlama Kooperatifi yarın saat 16.00’da törenle açılacak.

YEREL 25.07.2019 12:18:11 0
TROPİKAL MEYVE KOOPERATİFİ AÇILIYOR

GAZİPAŞA’DA, bir araya gelen yedi tropikal meyve üreticisi Türkiye’nin ilk tropikal meyve kooperatifi geçtiğimiz ay Gazipaşa’da kurdu. Başkanlığını Ziraat Mühendisi Ali Yalçın’ın yaptığı S.S. Tropikal Meyve Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Cuma günü saat 16.00’da Gazi Mahallesi’nde açılacak. Gazipaşa halkını kooperatifin açılışına davet eden Başkan Yalçın, “Biz tropikal meyve üreticileri olarak Türkiye’de alanında ilk olma özelliği taşıyan tropikal meyve üreticilerini bir araya getirecek bir kooperatif kurduk. Gazi Mahallesi’nde bulunan kooperatif binamızda Cuma günü saat 16.00’da kooperatifimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışa tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

 

“GAZİPAŞA’NIN ADINI DÜNYAYA DUYURMAK İSTİYORUZ”

 

Geçtiğimiz ay kurulan kooperatifin amaçlarını hatırlatan, S.S. Tropikal Meyve Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Yalçın, “Kurduğumuz kooperatifte, tropikal meyve üretimi ile uğraşan Türkiye’nin her yerinde üretim gerçekleştiren değerli üreticilerimizi bir araya getirmek istiyoruz. Bunun yanında üretilen ürünlerin daha iyi pazarlamasını sağlamak ve ürünlerden daha çok gelir elde etmek için çaba harcayacağız. Biz kooperatifimizde yapacağımız çalışmalarla üreticilerimizin ürettiği ürünlerin tanıtımını en iyi şekilde yapmayı hedefliyoruz. S.S. Tropikal Meyve Üretim ve Pazarlama Kooperatifi tarafından yapılan organizasyonlarla, Gazipaşa’nın adını Türkiye’ye hatta dünyaya duyurmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27