YÜCEL’DEN GAZİPAŞALILARA DAVET

Manşet Gazetesi sahipleri Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu, Alanya Belediye Başkanı Yücel’i ziyaret etti. Manşet Gazetesi aracılığıyla Gazipaşa halkına seslenen Başkan Yücel, “Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’n

GÜNCEL 17.07.2019 06:15:46 0
YÜCEL’DEN GAZİPAŞALILARA DAVET

GAZİPAŞA Manşet Gazetesi sahipleri Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. 31 Mart seçimlerinde rakiplerine büyük bir fark atarak ikinci kez Alanya Belediyesi’ni yönetmeye hak kazanan Yücel’e hayırlı olsun dileklerini ileten Öztürk ve Topaloğlu, Başkan Yücel’den 20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek ve birbirinden ünlü pehlivanların kol bağlayacağı 15. Gökbel Güreşleri hakkında bilgi aldı. Ziyarette Alanya ve Gazipaşa üzerine konuşan üçlü, belediye işleri ve yerel basın hakkında neşeli bir sohbet gerçekleştirdi. Gazetemiz aracılığıyla Gazipaşa halkına selam gönderen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçe halkını 15. Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne davet etti.

 

“GAZİPAŞALI HEMŞEHRİLERİMİ GÖKBEL’E DAVET EDİYORUM”

 

Alanya Belediyesi olarak, Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne hazırlandıklarını dile getiren Başkan Yücel, 20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek ve birbirinden ünlü pehlivanların kol bağlayacağı 15. Gökbel Güreşleri’nde, ünlü sanatçılar Cengiz Kurtoğlu ve Hüsnü Şenlendirici’nin konser vereceğini hatırlattı. Gökbel şenliklerine Alanyalılar kadar Gazipaşalıların da ilgi gösterdiğine vurgu yapan Yücel, “20-21 Temmuz tarihlerinde düzenleyeceğimiz, 15. Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne Gazipaşalı hemşehrilerimi davet ediyorum. Her yıl binlerce kişinin katılımıyla düzenlediğimiz şenliğe Alanya halkı kadar Gazipaşa halkı da büyük ilgi gösteriyor. Bu yıl da Gazipaşa halkını Gökbel’de görmek bizi mutlu edecektir” dedi.

 

YÜLEL’E TEŞEKKÜR

 

Başkan Yücel,Topaloğlu ve Öztürk’ün yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Öztürk ve Topaloğlu ise, kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.

 

ÜNLÜ SAÇTILAR GÖKBEL’DE SAHNE ALACAK

 

Bu yıl, 20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 15. Geleneksel Alanya Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali’nin ilk gününde ünlü sanatçılar Cengiz Kurtoğlu ve Hüsnü Şenlendirici, en sevilen şarkılarını on binlerce hayranı için seslendirecek.

 

KIRKPINAR’IN BAŞPEHLİVANLARI GÖKBEL’DE KOL BAĞLAYACAK

 

Her yıl on birlerce kişinin katıldığı Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne bu yıl da tarihi Kırkpınar Güreşleri’nin başpehlivanları katılacak. Birbirinden ünlü başpehlivanların er meydanında kol bağlayacağı Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin, çeşitli gösteri ve etkinliklerle bir şenlik havasında gerçekleştirilmesi hedefleniyor.