İŞTE GÜNNERCİK YAYLA ŞENLİĞİ’NİN TARİHİ

Gazipaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen ve geleneksel hale getirtilmek istenen Günnercik Yayla Şenliği bu yıl 2-3 ve 4 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek.

GÜNCEL 12.07.2019 06:15:38 0
İŞTE GÜNNERCİK YAYLA ŞENLİĞİ’NİN TARİHİ

Gazipaşa’ya 55 kilometre mesafedeki 1800 rakımlı Günnercik Yaylası’nda bu yıl 2. Günnercik Yayla Şenliği yapılacak. Muhteşem doğa yapısıyla yılın 4 mevsimi vatandaşların ilgi odağı olan Günnercik Yaylası, bu yıl ikinci kez şenliklere ev sahipliği yapacak. Gazipaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek olan şenlik, 2-3 ve 4 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Yayla ve doğaseverlerin büyük ilgi göstermesi beklenen Günnercik Yayla Şenliği’nde vatandaşlar geçtiğimiz yıl olduğu gibi yaylada kamp kurma imkanına sahip olacak. Birbirinden değerli sanatçıların getirilmesi beklenen şenlikte, yöresel ve geleneksel oyunlar oynanacak. Geçen yıl yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı Günnercik Yayla Şenliği’ne bu yıl katılımın daha fazla olması bekleniyor.

 

Öte yandan, Gazipaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek olan şenliğin hazırlıklarına zaman kaybetmeden başlandığı öğrenildi.