GÜNDES’E İNGİLİZCE DESTEĞİ

Gazipaşalı Üniversitelileri Destekleme Derneği’ne (GÜNDES), bir destek daha geldi. Gazipaşa’da faaliyet gösteren ve Pelin Yüksel Ahram’ın sahibi olduğu English Life Club, GÜNDES tarafından desteklenen üniversiteli öğrencilere dil eği

EĞİTİM 10.07.2019 11:20:33 0
GÜNDES’E İNGİLİZCE DESTEĞİ

GÜNDES ve English Life Club arasında imzalan sözleşme ile Gazipaşa’nın altın çocuklarına İngilizce kurslarında yüzde 50 indirim sağlanacak. English Life Club, 22 yıllık deneyime ve başarılı bir geçmişe sahip, eğitim niteliği yüksek bir özel dil kulübüdür. GÜNDES tarafından seçilen altın çocuklarımızın eğitimlerine destek sağlamak için özel indirim uygulamaktadır.

 

ALTIN ÇOCUKLARA YÜZDE 50 İNDİRİM

 

Gazipaşa’da faaliyet gösteren English Life Club sahibi Pelin Yüksel Ahram, öğrencilere yabancı dil konusunda destek vereceklerinden dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Pelin Yüksel Ahram, GÜNDES yönetimine kendilerine bu imkanı verdikleri için teşekkür ettiğini belirterek, “GÜNDES'in çocuklarımızı sahiplenmesini ve onların geleceğe daha donanımlı hazırlanmasına gösterdiği çabayı takdir ediyor ve destekliyoruz. Hem GÜNDES’e hem de öğrencilere destek olması için ‘Altın Çocuklarımıza yüzde 50 indirim sağlıyoruz. Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır, ülkemize karşı taşıdığımız sorumluluk duygusunun bir gereği olarak çocuklarımızı sahiplenmek, onlar için fedakârlıkta bulunmak bizim için hem bir görev hem de bir mutluluktur. Bu fırsatı bulduğumuz için GÜNDES'e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İLK YARARLANAN DEMİR OLDU

 

GÜNDES Başkanı Yusuf Kileci konu ile ilgili şunları söyledi, “Altın çocuklarımız ülkemizin ortak ve aydınlık geleceğidir. Çocuklarımızın dil eğitimlerini destekleyebilmek için 22 yılık bir birikimin ve başarılarla dolu bir geçmişin sahibinden, işini severek yapan, işine ve ülkesine karşı sorumluluk duygusu yüksek bir kurumdan destek almaktan biz de çok mutluyuz. Geleceğimiz için birlikte çalışacağız ve daha güzel yarınları da ancak el ele vererek, birlikte gerçekleştirebileceğiz. Gazipaşa'mızın English Life Club'ın hizmetlerinden yeterince yararlanmasını bilmesini dileriz. Pelin Yüksel Ahram hanımı da ayrıca kutluyor ve kendilerine GÜNDES adına teşekkür ediyoruz” dedi.

 

English Life Club tarafından yüzde 50 indirim fırsatından yararlanan ilk isim ise Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Ayşe Şeyda Demir oldu. Başarılı öğrenci English Life Club da dil eğitimi almaya başladı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27