BÜFE İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Gazipaşa Belediyesi tarafından Selinus Sahili’nde yapımına başlanan büfe inşaatı devam ediyor.

GÜNCEL 9.07.2019 10:23:19 0
BÜFE İNŞAATI DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın talimatı doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan büfenin önümüzdeki günlerde tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.  Temmuz ayı meclisinde gündeme gelen ve kabul edilen büfede satışa sunulacak ürünlerin fiyatları Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz tarafından belirlenecek. Belediye tarafından işletilecek olan büfede çay ve kahvenin yanı sıra soğuk içeceklerin satışı da yapılması bekleniyor. 

 

FİYATLAR UYGUN OLACAK

 

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, sahilde böyle bir tesisin eksikliğini tespit ettiklerini ve hemen harekete geçtiklerini söyledi. Başkan Yılmaz, “Sosyal belediyecilik anlayışı nedeniyle halkımız yararına olacak bir projeyi hayata geçirdik. İnşaat çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Vatandaşlarımız burada deniz manzarası eşliğinde çay ve kahvesini içerken sohbetini yapacak. Fiyatlarda piyasanın biraz altında olacak. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

 

Vatandaşlar ise, bu tesisin yapımından dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek, “Tüm ilçelerde belediyeye ait büfeler ve çay bahçeleri var. Böyle bir yer Gazipaşa’da da hizmete açılacak. Bu tür işletmelerde belediye kar amacı gütmez, onun için vatandaşın lehine olur. Sahildeki eksiklik gideriliyor, şehir merkezinde de böyle bir işletmenin açılması lazım. Özellikle emeklilerimizin oturup çay içeceği, gazetesini kitabını okuyacağı bir yer yok. Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz, eksiklikleri giderecektir. Kendisine şimdiden teşekkür ediyoruz” dediler.