“BENİM MUHATABIM HALKTIR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, muhatap olarak İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz’ı göstererek, kurucu ilçe başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel’e ‘muhatabım değil’ şeklinde

GÜNDEM 8.07.2019 09:56:16 0
“BENİM MUHATABIM HALKTIR”

31 MART yerel seçimlerinde etkin rol oynayan ve seçimin kazanılmasında kilit isim olarak görülen Yüksel’e Güven’in ‘muhatabım değil’ sözlerinin sorulması üzerine “Siyaseten her kurumun temsilcileri bellidir. Kimin nerede duracağı da bellidir. Biz haddimizi de biliriz, yetkimizi de biliriz. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı hiçbir zaman benim muhatabım olmadı, muhatabım da olamaz zaten. Mehmet Yüksel’in muhatabı her zaman seçmen olmuştur, halk olmuştur. Biz halktan yanayız. Halkla beraberiz, doğrudan yanayız,  dürüst olandan yanayız. Halkça bir düzenden yanayız, adaletten yanayız” dedi.

 

“SERZENİŞLERİMİZİ ALACAK OLANLAR ALDI”

 

Millet İttifakı’nın başarısı için mücadele ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini söyleyen Yüksel, “Biz  Millet İttifakı’nın başarısı için Mehmet Yüksel ve İYİ Parti olarak mücadele ettik. Çalışma yaptık. Bunu da yapmaya devam edeceğiz. Bu sistemi bozmak isteyenlere rağmen bunu destekleyeceğiz. Bunu biz Gazipaşa halkı için yaptık, Gazipaşa halkı için çalışmaya devam edeceğiz. Bizi o, bu, şu, o ilgilendirmez.  Mehmet Yüksel kimi muhatap alacağını çok iyi bilir. Gazipaşa’da 20 yıllık ilçe başkanlığı yapmış birisi siyasetin en dibinden gelip, her tarafını görmüş birisi kiminle muhatap olacağını çok iyi bilir. Bizim serzenişlerimizi alacak olanlar aldı. Kimin nerede, ne söylediği, ne düşündüğü Mehmet Yükseli hiç ilgilendirmiyor. İlgilendirmeyecekte” diye konuştu.