HEM’DE KURSLAR BAŞLADI

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi’nde yaz kursları başladı. Yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı kurslar 31 Ağustos tarihinde sona erecek.

EĞİTİM 3.07.2019 10:03:10 0
HEM’DE KURSLAR BAŞLADI

GAZİPAŞA Halk Eğitim Merkezi’nde  (HEM) 2018-2019 dönemi Yaz Kursları başladı. Kurslara yaklaşık 300 öğrenci katılıyor. Okul dışında öğrenme imkanı sunan Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi yaz tatilinde de kurs vermeyi sürdürüyor. 1Temmuz 2019 tarihinde başlayan yaz kursları31 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edecek. Kurs bitiminde ise kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek. Gazipaşa’da yaklaşık 300 kişi Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı Yaz Kursları’na katılarak yaz tatillerini verimli bir şekilde geçiriyor.   Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi’nde, Bilgisayar, İngilizce, işaret dili, bağlama, keman, voleybol, basketbol, karate, jimnastik, , badminton(tüylü top) alanlarında kurslar açılırken, yüzme, okçuluk ve dart kursları da planlanma aşamasında. İngilizce kursu için İngilizce Öğretmenliği mezunu ya da emekli İngilizce öğretmeni arandığı kaydedildi.

 

ÖĞRENCİLER BECERİ VE DONANIM KAZANIYOR

 

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürbüz Kır, amaçlarının öğrencilerin becerilerini geliştirmek ve daha donanımlı hale gelmelerinde yardımcı olmak olduğunu belirterek, “Yaz kurları öğrencilerin hem dinlenmeleri,  hem de bir şeyler öğrenmelerinin yanında çeşitli beceriler kazanmaları açısında çok önemli. İşaret dili, sportif kurslar, bilgisayar gibi kurslarımız, öğrencileri daha donanımlı hale getiren ve beceri kazanmalarına yardımcı olan kurslarımız. Amacımız yaz boyu öğrencilerin hem dinlenmesi hem beceri ve donanım kazanması. Bu kurslar öğrencilerimizin öğrenimleri boyunca daha sonra da mesleklerini icra ederken daha donanımlı hale getirecek” dedi.